Q-серија

Вистински филмски звук со Dolby Atmos & DTS:X

Врвен систем за домашна забава со 3D сараунд звук овозможен од Dolby Atmos & DTS:X. Sounbar-звучниците од Q-серијата работат во совршена хармонија со акцијата на екранот, благодарение на Q-Symphony, испорачувајќи неспоредливо филмско искуство.

Поглед одозгора на Q950A soundbar-звучник, на црна површина, а во центарот е порамнет текстот Q950A Soundbar. Поглед одозгора на Q950A soundbar-звучник, на црна површина, а во центарот е порамнет текстот Q950A Soundbar.

S-серија

Звучи убаво како што и изгледа

Soundbar-звучниците од S-серијата ја исполнуваат просторијата со звук којшто се адаптира на содржината за да испорача филмски звучни ефекти и кристално јасен дијалог - во минималистички дизајн што одговара на секаков стил на ентериер. Плус, инстант пристап до музика, вести и многу повеќе со вградена функција Amazon Alexa.

Страничен преглед на S60 soundbar-звучник, со страничен звучик пред портокалова заднина. Страничен преглед на S60 soundbar-звучник, со страничен звучик пред портокалова заднина.

А-серија

Surround-звук со импресивен бас

Искуси го 3D звукот без соба преполна со звучници, бидејќи звукот движи низ просторијата со помош на Virtual DTS:X – а со посебниот моќен нискотонец, добиваш екстремен бас за пореалистично играње, филмови и музика.

Дијагонален преглед на црн soundbar-звучник од A-серија којшто е поставен на мермерна полица пред Neo QLED ТВ. Дијагонален преглед на црн soundbar-звучник од A-серија којшто е поставен на мермерна полица пред Neo QLED ТВ.

Најдобри опции

HW-Q960A

„Одлично функционира со ТВ, филмови и музика и е единствениот soundbar-звучник што испорачува вистинско 11.1.4-канално искуство.“

- АВ Форуми
- АВ Форуми
QLED ТВ прикажува преден дел од возач на квад мотор, sounsbar-звучник од Q-серијата, нискотонец и звучници пред него, како и искривени даски. QLED ТВ прикажува преден дел од возач на квад мотор, sounsbar-звучник од Q-серијата, нискотонец и звучници пред него, како и искривени даски.

Подобри заедно

Искомбинирај го својот soundbar-звучник со најновите Samsung ТВ за да добиеш врвно искуство на домашна забава.

Искуси ја нашата најнова технологија: Neo QLED
Искуси ја нашата најнова технологија: Neo QLED

Совршеното 4K искуство, со адаптивен звук за кристално јасен дијалог.

Neo QLED 8K ТВ со заднина од сина вода. Neo QLED 8K ТВ со заднина од сина вода.

Карактеристиките, спецификациите и визуелни елементи на производот се предмет на промена.