Новости & Известувања

Вести и Известувања Вести и Известувања
Филтер Филтер

Филтер

Вид

КАТЕГОРИЈА

 • Vesti o podršci
  Ажурирања на софтверот на паметниот телевизор

  Ажурирања на софтверот на паметниот телевизор

  ТВ & АВ

  14/10/2022

 • Vesti o podršci
  Носење на слушалките Galaxy Buds

  Упатство за тоа како да ги носите вашите пупки од Галакси

  Мобилни Телефони

  19/07/2021

 • Vesti o podršci
  Носење на часовникот Galaxy Watch / Fit

  Упатство за тоа како да го носите вашиот Galaxy Watch / Fit

  Мобилни Телефони

  19/07/2021

 • Vesti o podršci
  Samsung препорачува користење на оригинални Samsung делови и дополнителна опрема

  Samsung препорачува користење на оригинални Samsung делови и дополнителна опрема и батерии за да се обезбедат оптимални перформанси на вашиот Samsung производ и неговата безбедност

  Мобилни Телефони

  20/11/2019