18" DF8000NM AirDresser Машина за сушење со JetSteam и AI Control

18" DF8000NM AirDresser Машина за сушење со JetSteam и AI Control

DF60A8500CG/E2

Одбери боја

Боја :
 • Освежува и дезинфицира
  Освежува и дезинфицира JetSteam
 • Паметна нега на облеката
  Паметна нега на облеката со AI контрола
 • Модерно уникатен
  Модерно уникатен BESPOKE
 • Деодорира одвнатре
  Филтер за деодорирање

Освежува и дезинфицира

JetSteam

Дезинфицирај ја и освежи ја облеката. Функцијата за дезинфекција користи JetSteam за да острани 99,9 % од бактериите и вирусите и уништува 100 % од грините од прашината во домот*. Функцијата против гужвање Wrinkle Care користи JetSteam и JetAir за да ја измазни изгужваната облека. А JetSteam исто така ги отстранува гасовите што предизвикуваат лоша миризба, како и штетни супстанции.**

* Врз основа на тестирање од страна на Intertek. 1) Отстранува 99,9 % од вирусите, вклучувајќи и инфлуенца Б, норовирус, риновирус, хепатитис А, ротавирус и ентеровирус. 2) Отстранува 99,9 % од бактериите како Staphylococcus aureus, E. coli, MRSA, Streptococcus pneumoniae, Legionella pneumophilia, Pseudomonas aeruginosa, klebsiella pneumoniae, Corynebacterium diphtheriae и Enterococcus faecalis. 3) Уништува 100 % од грините од прашина во домот.* Врз основа на тестирање спроведено од Факултетот за фармација на Универзитетот во Кореја. Отстранува 99,9 % од вирусите, вклучувајќи инфлуенца A, коронавирус, аденовирус и херпес.** Отстранува 99 % од гасовите што предизвикуваат лоша миризба (изовалерична киселина: пот, 4-етинил пиридин: тутун, валералдехид: печење месо и тетрахлоретилен: хемиско чистење) врз основа на тестирање спроведено од Intertek при нормално работење. 4) 99 % од штетните супстанции (перхлоретилен) врз основа на тестирање спроведено од Intertek при нормално работење.

Паметна нега на облеката

AI контрола

Ја чисти облеката лесно и ефикасно со помош на моќната AI Control. Особено опцијата AI Pattern со којашто се персонализираат контролите преку меморирање на твоите навики* и прикажување на најчестите поставки. А Auto Cycle Link** го препорачува најсоодветниот начин на сушење откако ќе заврши циклусот на чистење.

 • * Зачувува кориснички податоци, избори и навики на користење за да ги предложи најкорисните опции.** Auto Cycle Link е достапна само кога и AirDresser и машината за перење имаат поврзано Wi-Fi и се регистрирани на апликацијата SmartThings. Потребно е постојано да бидат поврзани на Wi-Fi, што може да ја зголеми потрошувачката на енергија. Не е достапно на одредени модели и во одредени региони.

Модерно уникатен

BESPOKE

Дај му модерен и уникатен изглед на домот. Приспособливиот дизајн значи дека може да бираш финиш што ти одговара на стилот и вкусот од палета од 6 бои и 3 материјали*. Исто така, има едноставен и тенок интерфејс за да се вклопи на работ на телото, со што го надополнува модерниот и минималистички дизајн.

Bespoke AirDresser is installed in the bedroom, and the colors are crystal mirror, glam pink, glam white, satin beige, cotta white, cotta charcoal. Bespoke AirDresser is installed in the bedroom, and the colors are crystal mirror, glam pink, glam white, satin beige, cotta white, cotta charcoal.

* Моделот од 18" има избор на бои и финиши што се стандардно достапни, а одделно може да се купат дополнителни панели. Моделот од 24" има Crystal Mirror финиш којшто е стандарден, но одделно може да се купат дополнителни панели во разни бои и финиши.

Деодорира одвнатре

Филтер за деодорирање

Ја одржува свежината на облеката со деодорирање одвнатре. Филтерот за деодорирање ги лови и отстранува гасовите од облеката што предизвикуваат лоши миризби и го спречува создавањето непријатен мирис и секундарна контаминација. Отстранува 99 % од лошите миризби, како пот, тутун, печено месо и хемиско чистење*.

* Врз основа на тестирање од страна на Intertek. Отстранува 99 % од изовалерична киселина: пот, 4-етенил пиридин: тутун, валералдехид: печење месо и тетрахлоретилен: хемиско чистење. Тестирање за изовалерична киселина и 4-етенил пиридин врз основа на стандардот KS K0891. Резултатите може да се разликуваат во зависност од реалните услови на употреба.

Оптимизирано сушење

AI Сушење

Уживај во побрзо сушење со помош на технологијата AI Dry со сензор за влажност. Со постојано чувствување на влажноста на облеката, точно открива колку е исушена и интелигентно го намалува времето на сушење според тоа. Така, твојата облека секогаш е идеално сува за најкратко време.

Како да се измери

Спецификации

 • Физичка спецификација 445 x 1850 x 632 mm
 • Нето тежина 85.0 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Упатство за корисниците
  АЛБАНСКИ, ХРВАТСКИ, МАКЕДОНСКИ, СРПСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
 • Упатство за корисниците
  АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, ГРЧКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ
Погледни ги дополнителните содржини

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.