Пронајди го центарот за поддршка на Samsung

Без разлика дали станува збор за поправка на производ или само за помош и совет. Постојат повеќе од 100 овластени центри за поддршка низ Македонија што може да ти помогнат. Сите се целосно обучени и ги применуваат оригиналните делови на компанијата Samsung при секоја поправка. Во продолжение пронајди го видот на твојот производ за да дознаеш како може да ја добиеш поддршката лице в лице што ти е потребна.

RS Samsung Support Centre

Кој производ го имаш?

 •  
  Паметен телефон, таблет или пренослив апарат
  Центрите за поддршка на компанијата Samsung низ Србија може да ти обезбедат помош за сите проблеми, од пукнат екран до пренос на податоци. Посети го најблискиот центар за поддршка на компанијата Samsung или јави ни се денес.
 •  
  TV од 32“ или помал
  Ако имаш еден од нашите помали телевизори, најбрзо може да ти помогнеме ако посетиш некој од овластените центри за поддршка што се наведени во продолжение.
 •  
  Други производи
  За која било друга намена обрати ни се преку бројот +381 11 321 68 99 и ќе може да те советуваме што понатаму да преземеш.

Пронајди Центар за Поддршка

Како да се изврши пребарување

 
*За пронаоѓање на најблизок центар за поддршка следи ги чекорите во продолжение.*
 • *Избери категорија на производ од горенаведените опции (мобилен апарат, апарат за домаќинство итн.)

 • * Внеси ги твојот град и поштенскиот број
 • * ко не се појават резултати, зголеми го опсегот на пребарувањето (20 километри, 30 километри итн.)

Search
Не го пронајде тоа што го бараш?
Обрати ни се на +389 2 320 7777 и ќе може да те советуваме што да преземеш понатаму.
 SIDE MENU
1

* Имај ја предвид нашата препорака да се обратиш во Сервисниот центар за да бидеш сигурен дека твојот производ може да се поправи на дадената локација

Ракување со Производите
 SIDE MENU

Map

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Онлајн

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.

Контактирај нѐ