Кариери во Samsung Electronics

Кариери во Samsung Electronics

Do what you can't

Do what you can't

Кои сме ние

Нашата мисија е да им помогнеме на луѓето да го прават невозможното.

Црпеме инспирација од она што сакаат луѓето да го постигнат во животот и работиме на создавање производи што мотивираат на нови начини. Тоа е тоа што ги движи нашите иновации.

Најдете можност да го направите она што не може да се направи во Samsung.

Работни места

Истражете ги возбудливите можности и аплицирајте сега за да ни се придружите.

Двајца мажи разговараат на кауч во канцеларија. Едниот маж се смее и покажува нешто со своите раце. Двајца мажи разговараат на кауч во канцеларија. Едниот маж се смее и покажува нешто со своите раце.

Работење во Samsung

Работете со најдобрите луѓе и бидете дел од иновации кои носат вистинска разлика во животот на милиони луѓе во целиот свет.

Поглед на висок облакодер среде облачно небо, од земјата гледајќи нагоре. Поглед на висок облакодер среде облачно небо, од земјата гледајќи нагоре.

Работни полиња

Станете глобален лидер
во вашето поле и доведете ја вашата кариера до нови височини.

Млада жена којашто носи деловна облека разговара со друга жена и се смее, во осветлена деловна зграда. Млада жена којашто носи деловна облека разговара со друга жена и се смее, во осветлена деловна зграда.