Истражи ги сите нови производи од UNPACKED

Поврзаната моќ на Samsung Galaxy

Надградувањето никогаш не изгледало толку добро

* Симулирана слика. Можеби е потребна најава на Samsung Account за одредени функции на AI.

* Измерена дијагонално, големината на главниот екран на Galaxy Z Fold6 е 7,6 инчи во целосниот правоаголник и 7,4 инчи ако се земат предвид заоблените агли; фактичката област за гледање е помала поради заоблените агли.

* Секвенците се скратени и симулирани. Резултатите се само за илустративни цели. Резултатите може да се разликуваат во зависност од визуелните совпаѓања. Потребна е врска со интернет. Корисниците можеби ќе треба да го ажурираат Android на најновата верзија. Функционалноста на производот може да зависи од поставките на апликацијата и уредот. Некои функции може да не се компатибилни со одредени апликации. Достапноста на услугата се разликува во зависност од земјата и јазикот. Точноста на резултатите не е загарантирана. Заокружете за да пребарувате не е достапна на FlexWindow.

* S pen се продава одделно. Користете S Pen што е наменет за Galaxy Z Fold. Сите други S Pen или пенкала може да го оштетат екранот. Galaxy Z Fold6 нема вграден отвор за S Pen. Поддршката на S Pen е ограничена на Main Screen.

* Симулирана слика. Споредено со претходните модели на Galaxy Z Fold.

* Ограничено на паметни телефони на Samsung.

* Брендираните производи на Snapdragon се производи на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нејзините подружници.

* Подобрувања на перформансите на AP споредено со Galaxy Z Fold5. Вистинските перформанси ќе зависат од корисничката средина, условите и однапред инсталираниот софтвер и апликации.

* Споредено со претходните модели на Galaxy Z Fold.

* Симулирана слика. Можеби е потребна најава на Samsung Account за одредени функции на AI.

* FlexCam со Auto Zoom е ограничена во услови на слаба светлина. Auto Zoom е достапна во FlexMode и задна камера. Auto Zoom ќе се исклучи ако зумот се приспособи автоматски.

* Interpreter има потреба од најава на Samsung Account. Одредени јазици може да бараат преземање на јазични пакети. Достапноста на услугата може да се разликува во зависност од јазикот. Точноста на резултатите не е загарантирана. Достапноста на и поддржаните карактеристики може да се разликуваат во зависност од државата, регионот и операторот. Достапноста на поддржаните јазици може да се разликува.

* Interpreter треба да се вклучи рачно за да се прикажува на двата екрани.

* Симулирана слика. Вистинските UX/UI може да се разликуваат. Достапноста на боите може да се разликува според земјата или операторот. Споредено со претходните модели на Galaxy Z Flip.

* Вообичаената вредност е тестирана во лабораториски услови на трета страна. Вообичаената вредност е проценета просечна вредност земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батериите меѓу тестираните примероци на батерии според стандардот IEC 61960. Номиналниот капацитет за 3887mAh за Galaxy Z Flip6. Фактичкото времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, шемите на користењето и други фактори.

*Споредено со претходните модели на Galaxy Z Flip.

* Симулирана слика. Достапните бои на Galaxy Buds3 Pro може да се разликуваат во зависност од земјата или операторот. Galaxy Buds3 Pro ги поддржува функциите на  Galaxy AI, како што се Interpreter и Live Translate кога е споен со компатибилни уреди Samsung Galaxy. Достапноста на функциите на Galaxy AI може да се разликува во зависност од моделот на уредот. Одете на Samsung.com за детали.

*Сликата е симулирана. Energy Score е достапна на телефони со Android (Android 10.0 или понова верзија) и бара апликација Samsung Health (v6.27 или понова верзија). Потребна е најава на Samsung account. Услугата е достапна само ако корисникот го регистрира Galaxy Watch (Galaxy Watch4 или серија Galaxy Watch пуштена во продажба подоцна) или Galaxy Ring барем еднаш. Достапноста на услугата може да се разликува во зависност од земјата или регионот.

*Наменето е само за општи велнес и фитнес цели. Не е наменет за употреба при откривање, дијагностицирање, лекување на каква било медицинска состојба или болест. Мерењата се само за ваша лична информираност. Ве молиме консултирајте се со медицинско лице за совет. Достапноста на боите, големините, моделите и ремчињата за часовници може да се разликуваат во зависност од земјата или операторот. Galaxy Z Flip6 и Galaxy Watch7 се продаваат одделно.

*Можеби е потребна најава на Samsung Account за користење на одредени функции на Samsung AI.

*Samsung не дава никакви ветувања, уверувања или гаранции за точноста, комплетноста или веродостојноста на резултатите што ги даваат функциите на AI.

*Достапноста на функциите на Galaxy AI може да се разликува во зависност од моделот на уредот.

*Функциите на Galaxy AI ќе се обезбедуваат бесплатно до крајот на 2025 година на поддржаните уреди Samsung Galaxy. Може да важат различни услови за функциите на AI обезбедени од трети страни. За функциите на AI обезбедени од трети страни може да важат различни услови.

*Услугата на Galaxy AI може да биде ограничена за малолетници во одредени региони со старосни ограничувања поради користењето вештачка интелигенција.

* Сликата е симулирана. Потребна е најава на Samsung account за одредени функции на вештачката интелигенција.

* Секвенците се скратени и симулирани. Резултатите се само за илустративни цели. Резултатите може да се разликуваат во зависност од визуелните совпаѓања. Потребно е интернет-поврзување. Корисниците можеби ќе треба да го ажурираат Android на најновата верзија. Функционалноста на производот може да зависи од поставките на апликацијата и уредот. Некои функции може да не се компатибилни со одредени апликации. Достапноста на услугата се разликува во зависност од земјата и јазикот. Точноста на резултатите не е загарантирана.

* Сликата е симулирана за илустративни цели. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

* Титаниум е нанесен само на рамката на уредот. Рамката не ги вклучува копчињата за јачина на звук и страничните копчиња.

* Сликата е симулирана. Производите се продаваат одделно. Достапноста на бојата може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

* Потребна е најава на Samsung account за одредени функции на вештачката интелигенција.

* Наменето само за општа благосостојба и фитнес. Не е наменето за употреба при откривање, дијагностицирање, лекување на какви било медицински состојби или нарушувања на спиењето. Мерењата се само за ваша лична информираност. Ве молиме консултирајте се со медицинско лице за совет.

* Extreme Sport Band се продава одделно и е компатибилен со Galaxy Watch4 и подоцна објавените серии на Galaxy Watch. Достапноста на лентите за часовниците може да се разликува во зависност од земјата/регионот или операторот.

* Samsung не дава никакви ветувања, уверувања или гаранции за точноста, комплетноста или веродостојноста на излезот што го обезбедуваат карактеристиките на вештачката интелигенција.

* Сликата е симулирана за илустрација. Вистинското UX/UI може да се разликува.

* Сликата е симулирана.

* Достапноста на Samsung Wallet и неговите функции може да се разликуваат во зависност од земјата, регионот, моделот на уред, операторот и верзијата на фирмверот и се предмет на промена.

* Сликата е симулирана за илустрација. Flex mode е поддржан при агли меѓу 75˚ and 115˚.

* Достапноста на бојата може да се разликува во зависност од земјата, регионот и операторот. Вистинското UX/UI може да се разликува.

* Измерен дијагонално, големината на насловниот екран на Galaxy Z Flip5 е 3,4 инчи во целосна правоаголна форма; фактичката површина за гледање е приближно 95 % од целосната правоаголна површина поради заоблените агли и подолниот пресек.

* Одредени апликации можеби не графички контроли со Flex Window.

* Flex Mode е поддржан при агли меѓу 75° и 115°. Некои апликации може да не се поддржани во Flex Mode. 

* Сликата е симулирана за илустрација. Вистинското UX/UI може да се разликува.

* S Pen Fold Edition се продава одделно и е компатибилен само соZ Fold5, Z Fold4 и Z Fold3.

* Сликата е симулирана.

* Snapdragon е производ на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нејзините подружници.

* Сликата е симулирана за илустративни цели. Одредени апликации може да не поддржуваат вршење повеќе задачи.

* S Pen Fold Edition се продава одделно и е компатибилен само со Galaxy Z Fold5, Z Fold4 и Z Fold3.

* Сликата е симулирана. Достапноста на бојата и моделот може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

* Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra се рангирани како IP68. Базирано на услови за тестирање за потопување во слатка вода до 1,5 метри во траење до 30 минути. Не се препорачува користење на плажа или во базен.

* Симулирана слика.

* Екранот Dynamic AMOLED 2X е достапен на Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra.

* Симулирана слика.

* Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra се рангирани како IP68. Базирано на услови за тестирање за потопување во слатка вода до 1,5 метри во траење до 30 минути. Не се препорачува користење на плажа или во базен. 

* Симулирана слика.

* Snapdragon е производ на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нејзините подружници.

* Симулирана слика.

* Достапноста на апликацијата може да се разликува во зависност од земјата и регионот. GoodNotes е однапред инсталирана на уредите Tab S9 како никулец на одредени пазари. GoodNotes може да се преземе од Galaxy Store.

* Сликата е симулирана. Производите се продаваат одделно. Flex mode е поддржан при агли меѓу 75˚ и 115˚.

* Потребно е членство во Clip Studio Paint. Претходната инсталација е поддржана на одредени пазари. Clip Studio Paint може да се преземе од Galaxy Store во избрани пазари.

* Производите се продаваат одделно.

** Слика симулирана за илустративни цели. Вистинскиот интерфејс може да биде различен.

*** Достапноста на бојата и моделот може да се разликуваат во зависност од земјата или операторот.

**** Потребно е членство во Clip Studio Paint. Поддржано однапред вчитување на одредени пазари. Clip Studio Paint може да се преземе од Galaxy Store на одредени пазари.

* Симулирана слика. Достапноста на бои може да варира во зависност од земјата/регионот или операторот.

* Симулирана слика. Достапните бои на Galaxy Buds FE може да се разликуваат во зависност од земја/регион.

* Симулирана слика. Достапноста на бојата и моделот може да се разликуваат во зависност од земјата/регионот или операторот.