Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Неспоредлив тип на производ

* Базирано на спецификациите за Galaxy S21 Ultra 5G. Може да не важи за сите модели.

*Симулирана слика. Достапноста на боите може да се разликува во зависност од земјата или операторот. Galaxy A52 е оценет како IP67. Според условите за тестирање за потопување во слатка вода длабока најмногу 1 метар во временски период до 30 минути. Не се препорачува употреба на плажа, во базен или вода со сапуница. Во случај да истурите течности што содржат шеќер на телефонот, исплакнете го уредот во чиста вода во сад, притискајќи ги копчињата. Заштитен е само од вода со слаб притисок. Високиот притисок на вода, како што е проточната вода од чешма или туш, може да го оштети уредот.

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Времетраењето на батеријата е на основа на лабораториски мерења на компанијата и може да варира во зависност од прилагодувањето на уредот, начинот на користење и условите во кој уредот функционира.