QLED TV

Пристигна иднината на телевизорите

QLED телевизорите се во состојба да репродуцираат 100% волумен на бојата. QLED телевизорите репродуцираат повеќе од милијарда бои во секое светло, благодарејќи на Quantum Dot технологијата. Уживај во ново, невидено искуство на гледање.

QLED TV

UHD TV

Доживеј го секој детал со помош на 4К UHD резолуцијата

Доживеј ги живописните детал со резолуција 4 пати поголема од Full HD телевизорите. Благодарејќи на реално јасните бои, реалистичкиот поглед на екранот ќе ги пробуди сите твои сетила.

UHD TV

Сѐ за телевизори

Бараш нов телевизор, но поради новите технологии и карактеристики се чувствуваш како да не си баш во тек? Ние ги имаме сите одговори на твоите прашања на едно место во нашиот Водич за купување телевизор.

Бараш нов телевизор, но поради новите технологии и карактеристики се чувствуваш како да не си баш во тек? Ние ги имаме сите одговори на твоите прашања на едно место во нашиот Водич за купување телевизор.

Погледни ја пошироката слика

Имај храброст да преминеш на голем телевизор и опкружи се со епско искуство на гледање. Покрај спектакуларниот квалитет на сликата и компатибилниот дизајн, постојат уште многу причини да купиш Супер голем телевизор. Увери се зошто толку голем број на корисници нè одбраа нас и не се покајаа.

Super big tv