Идентитет на бренд

Идентитет на бренд

Приказната за
брендот на Samsung

Приказната за
брендот на Samsung

Кои сме ние и што нè води

Приказна за брендот

Кои сме ние

Наследство

Каде започна сè

Видете како го изразуваме нашиот единствен дух како неуморен пионер

Лого

Како се дефинираме себеси

Боја и типографија

Како се изразуваме себеси

Звук

Секогаш кога ќе не сретнете