Galaxy
S20 Ultra

Два телефони на Galaxy S20 Ultra, еден во Cosmic Black, еден во Cosmic Grey, што се гледа од задниот дел под три четвртини агли.

Galaxy Note20 Ultra

Горната половина на Galaxy Note20 Ultra во мистично бронзена боја, гледан како лежи свртен со лицето надолу во хоризонтален режим. Соодветниот S Pen лежи врз неговата задна страна.

Galaxy Z Fold2

Два отворени телефони Galaxy Z Fold2 во мистично бронзена боја, едниот лежи свртен со лицето нагоре, а другиот лежи свртен со лицето надолу. Тој што се гледа од предната страна е врз тој што лежи свртен со лицето надолу и на екранот го има тапетот со пеперутка.
Galaxy S10+

Galaxy S9 | S9+

Galaxy S - Камера. Потполно нова.

Galaxy Note9

Новиот супермоќен Note

Note9

Некогаш и сега

Galaxy A 

Samsung Galaxy A7
Филтри

Применети филтри

    селектирај споредНајново

    *Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

    *Времетраењето на батеријата е на основа на лабораториски мерења на компанијата и може да варира во зависност од прилагодувањето на уредот, начинот на користење и условите во кој уредот функционира.
    *Слика на Galaxy Note20 Ultra кој лежи свртен со лицето надолу најгоре на страницата симулирана за илустрација.
    *Слика на отворен Galaxy Z Fold2 гледан од предната страна со графички тапет со пеперутка на екранот најгоре на страницата симулирана за илустрација.В32