WHY GALAXY

Навикнете се на извонредното

Млад маж на плажата се преправа дека скока преку сонцето кое заоѓа во заднината.

Време е да престанете да бирате помеѓу тоа што го сакате и тоа што ви треба.
Ние ги правиме нашите уреди на таков начин што, кога еднаш ќе се соживеете со нив, ќе се прашувате како досега сте живееле без нив.

Сè само не основно

Да изберете Galaxy значи да изберете уред направен подобро уште од почетокот, започнувајќи со основите.

Се стремиме да ги правиме уредите Galaxy за брзина со Целодневна батерија1) и обработка со високи перформанси што движи сè што правите.

Настојуваме да направиме врвно ремек-дело со користење издржливи, висококвалитетни материјали и да спроведеме ригорозно тестирање - пад, температура, вода и друго - за да може не само да издржи на топло и ладно време туку и да обезбеди заштита од елементи како што се прашина и вода.2) И сето тоа е заштитено со нашата интегрирана, повеќеслојна хардверска и софтверска безбедносна платформа - Samsung Knox.

Пејач стои на добро осветлена сцена, со црвено осветлување на левата страна и зелено осветлување на десната страна. Сликата е малку заматена, прикажувајќи движење.

Технологија што привлекува внимание

Кога само помисливте дека еден телефон не може да стане поиновативен, ние наоѓаме начин.

Револуционерната технологија 5G3) ја зголемува брзината на вашите игри, префрлања, преземања и преноси во живо. Нашите професионални камери донесуваат неверојатна фото и видео содржина во сечии раце, од почетници до професионалци. Ослободете ја вашата креативност со нашето S Pen за потпис4) —тоа го прави она што не може да го направи ниту едно друго пенкало.

Што се однесува до иновациите во дизајнот, светот гледа кон Galaxy - и ние испорачуваме. Galaxy воведе склоплив фактор на форма, што ни овозможува поиновативно да создаваме и дизајнираме екрани за зголемена преносливост и практичност.

Кружно огледало на кое се огледува сино облачно небо се држи над темно сина водена површина.

Направено за сите, наменето за вас

Со корисничкиот интерфејс One што лесно се користи, Galaxy е подготвен во моментот кога ќе го земете, и практично може да се приспособува за да одговара на вашиот личен стил.

Веднаш штом ќе го извадите од кутијата, вашиот Galaxy е подготвен за беспрекорна поврзливост со Galaxy Buds, Galaxy Watch и други уреди Galaxy. Време е да ги подигнеме на повисоко ниво не само работата и играта туку и сè што ви е битно.

Добивајќи енергија од тоа што го сакате, корисниците на Galaxy го користат пристапот до содржината и услугите на партнерите со ексклузивни понуди оптимизирани за уреди Galaxy, вклучувајќи апликации, музика и забава.5)

И, за да ви помогнеме да останете инспирирани, продолжуваме да соработуваме со вашите омилени уметници, дизајнери и културни создавачи.

Голем број дрвја стојат во преден план наспроти огромно ѕвездено ноќно небо.

Префрлање, ви стои на располагање

Промената може да изгледа тешка, но префрлањето или надградувањето е лесно со Smart Switch, апликација на Galaxy што го прави безбедното префрлање на вашите податоци од вашиот стар уред едноставно како 1-2-3. Буквално.Продолжуваме да се грижиме за вашиот уред на тој начин што го ажурираме со најновите изданија и ажурирања на оперативниот систем,6) но со врвна корисничка поддршка што знае сè што треба да се знае за вашиот телефон.

Иконата на апликацијата Samsung Members се појавува на горната лева страна, а иконата на апликацијата Smart Switch се појавува на долната десна страна. Двете се поставени пред нежна заднина во пастелни бои.

Кој Galaxy е вистински за вас?

Од иновативните склопливи мобилни телефони, до единственото пенкало S Pen, до технологијата за професионална камера, Galaxy има по нешто за секој оној што сака да се префрли или да се надгради.

Видете ги најновите уреди Galaxy.

Видете го светот поинаку #withGalaxy

Со професионалната камера на Galaxy, повеќе не морате да бидете професионалец за да фотографирате како професионалец. Сите фотографии што ги гледате на оваа страница се направени од @mycameradoesntlie @fransiscusyana @maphornjama_2 @mblockk4 #withGalaxy.

Сите спефицикации и функции не се достапни кај сите уреди Galaxy. Детални информации за спецификациите и функциите за специфичниот производ се достапни на секоја страница за информации за производите Galaxy.

1) Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip (само LTE), серијата Galaxy S20 и серијата Galaxy Note20 ја поддржуваат Целодневна батерија. Фактичкото времетраење на батеријата се разликува во зависност од мрежната средина, користените карактеристики и апликации, зачестеноста на повиците и пораките, бројот на полнењата и многу други фактори.
2) Предметите и условите за тестирање на доверливоста може да се разликуваат во зависност од уредот и моделот. Тестирањата може да опфатат нивоа на загревање на уредот, пад, издржливост, отпорност на вода, услови во околината како што се нивоа на влажност и температури, и друго.
3) Бара оптимална врска 5G. Услугата 5G е достапна само на уреди кои поддржуваат 5G и е поддржана само на локации на кои е овозможена мрежа 5G. Фактичката брзина може да се разликува во зависност од земјата, операторот и корисничката средина.
4) Целата серија Galaxy Note и одредени уреди Galaxy Tab го поддржуваат S Pen.
5) Galaxy соработува со партнери како што се Microsoft, Netflix, Spotify, Google и други. Достапноста на содржината и услугите на партнерите може да се разликува во зависност од уредот Galaxy и од земјата или регионот за кои може да бидат потребни платени претплати. Детални информации може да се најдат на секоја страница за информации за производите Galaxy. Сите информации поврзани со партнерствата вклучувајќи ги, но не ограничувајќи се на самото партнерство, услугите, понудите, содржината и достапноста се предмет на промена без претходна најава или обврска.
6) Некои уреди Galaxy ги исполнуваат условите за три генерации надградби на оперативниот систем Android. Достапноста на надградбите и функциите на оперативниот систем Android може да се разликува во зависност од уредот и земјата. Распоредот на надградбите ќе зависи од фактори кои вклучуваат, но не се ограничени на сложеноста на надградбата, моделот, како и пазарната пенетрација и друго.

Сите спецификации и описи дадени тука може да се разликуваат од фактичките спецификации и описи на производот. Samsung го задржува правото да врши измени на овој документ и на производот опишан во него, во секое време, без притоа Samsung да има обврска да извести за таквата промена. Сите функционалности, карактеристики, спецификации, графичкиот кориснички интерфејс и други информации за производот дадени во овој документ, вклучувајќи ги, но не ограничувајќи се на придобивките, дизајнот, цените, компонентите, изведбата, достапноста и способностите на производот се предмет на промена без претходна најава или обврска. Содржините на екранот се симулирани слики и истите служат само за демонстрациски цели. © 2020 Samsung Electronics Co., Ltd. „Samsung“, „Samsung Galaxy“ и сите други серии на производи Samsung Galaxy се трговски марки на Samsung Electronics. Другите прикажани трговски марки и логоа се сопственост на нивните соодветни сопственици.