Сигурен и безбеден начин да ги преместите вашите податоци во Galaxy


Кога се префрлувате на Galaxy, не мора да се збогувате со старите работи. Податоците и содржината што претходно ги користевте - вашите фотографии, видеа, контакти, настани во календарот, белешките и поставките на уредот - треба да останат со вас на вашиот нов Galaxy.

Податоците се пренесуваат брзо и лесно од вашиот стар уред на нов Galaxy, претставен со пар скутери што зумираат одлево надесно, еден врамен со симулирани рамки на стар уред и друг врамен со форма на нов уред Galaxy. Помеѓу двете возила се нејасен ефект на движење, што укажува на брзина.

Дури и кога доаѓате од друг оперативен систем, лесно е да се префрлите


Преместувањето во Galaxy од друг оперативен систем не мора да биде тешко. Smart Switch може да пренесува податоци од многу различни уреди, со што надградбата во Galaxy е лесен процес за секого. Сега е паметно.

На левата страна,  Galaxy мобилен телефон, Galaxy таблет, и iphone го прикажуваат симболот за вчитување на нивниот екрани. Стрелките насочени кон новиот уред Galaxy десно покажуваат дека податоците се пренесуваат. Интерфејсот на уредот Galaxy покажува Smart Switch копира податоци од стариот уред, со напредокот означен во процентот и преостанатите минути.

Префрлете се од Android на Galaxy


Едноставно, пуштете ја апликацијата за детален пренос со упатство чекор по чекор кое е темелно и безбедно.

Префрлете се од iPhone/iPad на Galaxy


Можете да ги префрлите фотографиите, видеата, контактите, настаните од календарот, белешките и друго од вашиот iPhone или iPad на Galaxy. Можете дури и да ги префрлите вашите податоци од iCloud.

Повеќе начини за пренесување на вашите податоци


Пренесувајте, правете резервна копија или вратете на начин кој најмногу ви одговара. Воспоставете врска од уред до уред или користете резервна датотека од надворешно складирање.

Две икони на уредот се прикажани една до друга со стрелка помеѓу нив што одат од лево кон десен уред. Над стрелата е симбол за WiFi. Левиот Galaxy изгледа како постар модел, а десниот изгледа како понов модел.

Пренесете безжично

Две икони на уредот се прикажани една до друга со стрелка помеѓу нив што одат од лево кон десен уред. Левиот Galaxy изгледа како постар модел, а десниот изгледа како понов модел.

Поврзете се со USB кабел

Иконата за уредот Galaxy е поставена во центарот. Под Galaxy се наоѓаат две икони за микро USB и USB уреди за складирање. Меѓу нив има двоглава стрелка што претставува податоци што одат напред и назад меѓу Galaxy и уреди за складирање.

Направете резервна копија и вратете од надворешно складирање

Иконата за компјутерски уред е поставена лево, а иконата за Galaxy уред е десно. Меѓу нив има двоглава стрелка.

Направете резервна копија и вратете од компјутер или Mac

Технички барања

На вашите уреди им требаат неколку работи за работа со Smart Switch.
Проверете подолу за да проверите дали се компатибилни.

information of Technical Requirements

Smart Switch за Android

Уред Samsung со верзија Android 4.3 или понова верзија

Smart Switch за Windows

OS: Windows 7 или понов

Потребен софтвер:
Microsoft Media Feature Pack
 
Можете да го преземете од следниве линкови:
 
За Windows 7 и 8
 
За Windows 10

Smart Switch за Mac

OS: Mac OS X 10.9 или понов

Модел поддржан од MAC 
Хардвер: Модели објавени по 2013 година*