Преглед

Odyssey

Победничка сила

'Новиот гејминг монитор на Samsung. Револуцијата започнува. Odyssey
The text "Samsung's new gaming monitor. The revolution begins. Odyssey." is popped-up and 2 Odyssey monitors are shown.

Футуристичко патување

Odyssey е водач во оваа категорија, воздигнувајќи го играњето со својата мешавина од футуристички дизајн и технологија. Благодарение на високо контрастните елементи (бои, форми, линии, итн.) со минималистичка естетика која ја прикажува неговата сурова моќ.

Храбар

Даваме сила за да направиме визуелните авантури да изгледаат посмели и пореалистични од кога било досега.

Футуристички

Ние го отсликуваме идниот свет на игрите и го отелотворуваме дизајнот на следната генерација.

Самоуверен

Ја ослободуваме внатрешната бестрашност и духот на гејмерите за тие да се соочат со сите предизвици.

Имај совршена контрола врз просторот

Благодарение на високо контрастното црно-бело тело, Samsung Odyssey совршено се усогласува во твојот простор, овозможувајќи префинета и естетска контрола врз просторот и помага да извојуваш победа

A top view of the CTG9 Model that shows 1000R curved shape.
A back side view of the CTG9 that is on the desk in the men's single room.
CTG9 is on the desk and there's game scene in the monitor.
A dynamic top view of the CTG9 on the little bit messy desk.
A dynamic perspective back view of the CTG9 on the desk. A blue colored core is highlighted.
CTG7 model is on the desk. A certain shooting game screen is on the screen.
Back side view of CTG7 model on the desk

Футуристички дизајн

Дизајнот на осветлување Infinity Core остава силен впечаток. Почувствувајте ја возбудата од победата со футуристичкиот дизајн на Samsung Odyssey

* Дизајнот и спецификациите на производот може да се разликуваат.
Diverse angles of Odyssey monitor models are deployed such as Top, perspective, side and backside of views.

Истакнато од Odyssey

Заокружи ја играта

Новото најголемо достигнување во технологијата на заоблени екрани, 1000 R, одговара на контурите на човечкото око со што овозможува незамислив реализам.

Фасцинантна резолуција

QLED доаѓа со посветли и пореалистични бои и нијанси за живописен изглед на играта

Суперхерој на победувањето

240 hz RapidCurve™ го отстранува доцнењето за да овозможи возбудлива игра со непречена акција

Бр. 1 гејминг монитор во светот

'По првото пуштање во продажба на гејминг мониторот во 2016 година, Samsung сега го пушта во продажба својот гејминг производ, Odyssey, за да се позиционира како моќен играч и да го зголеми својот удел од 18 проценти на глобалниот пазар на гејминг монитори, почнувајќи од првата половина на 2019 година.

'※ Врз основа на податоци од IDC Quarterly PC Monitor Tracker '19. 4Q (основа)
- Дефиниција за гејминг монитор: брзина на освежување над 100 Hz
'Бр. 1 гејминг монитор во светот

Производи

Perspective view of CTG9 49" model is stood.

49" G9

· Сеопфатен дисплеј од 1000 R со сооднос на аспект 32:9
· Брзина на освежување од 240 Hz со мало доцнење
· Технологија QLED за пореалистично доживување на играта

CTG7 32" model

32" G7

· Сеопфатен дисплеј од 1000 R со сооднос на аспект 16:9
· Брзина на освежување од 240 Hz со мало доцнење
· Технологија QLED за пореалистично доживување на играта

Perspective view of CTG7 27" model is stood.

27" G7

· Сеопфатен дисплеј од 1000 R со сооднос на аспект 16:9
· Брзина на освежување од 240 Hz со мало доцнење
· Технологија QLED за пореалистично доживување на играта

Дали си подготвен да зачекориш во светот на иновациите?