Истечен

Национална промоција на Neo QLED: Тргни во акција!

Купете Neo QLED 75’’ или поголем, а ние подаруваме The Freestyle

Важи од 11/11/2022 до 11/12/2022

Истечен

Промоција на бела техника: 5 години гаранција

Многу нешта можe да се случат за 5 години, затоа Ви даваме 5 години гаранција на Samsung уредите

Важи од 01/02/2022 до 31/12/2022

Промоција на бела техника: 5 години гаранција за Вашата безгрижност Промоција на бела техника: 5 години гаранција за Вашата безгрижност
Истечен

Промоција на телевизори: Поголема безгрижност. Загарантирана!

5 години гаранција на сите NEO QLED модели на телевизори од 2021 и 2022 година

Важи од 23/09/2022 до 31/12/2022

tv 5yw tv 5yw

Сите понуди