• Home /
  • АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО

АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО

Врати се во твојот дом.

Добре дојдовте во новиот дом

Фрижидери

Дефинитивна свежина

Samsung вградените фрижидери со замрзнувач од серијата BRB6000 подолго ја чуваат оригиналната свежина, арома и текстура на храната благодарејќи на напредниот систем на ладење кој ја оптимизира температурата и влажноста, ја одржува температурата и ја спречува акумулацијата на мраз.

Обезбедува храната да остане посочна и посвежа двојно подолго. Twin Cooling Plus™ ги оптимизира температурата и влажноста во фрижидерот и во замрзнувачот со помош на независно ладење. Подобро ја чува храната и го штити нејзиниот вкус спречувајќи мешање на мирисите.

Samsung фрижидери

Рерни

Готви без ограничувања

Дизајнирани да ти го олеснат животот - и притоа да изгледаат феноменално. Со голем избор на модели твоите опции се неограничени.

Лесно може да ги користиш горната и долната зона и истовремено со различни нагодувања на температурата и на времето со цел постигнување оптимални резултати на готвењето во двете зони без загуба на топлината и нарушување на готвењето во долната зона. Може ефикасно да подготвуваш различни јадења и да уживаш во најдобриот вкус.

Samsung рерни

Машини за перење

Иновации кои го олеснуваат перењето на алиштата.

Нашите машини се полни со иновативни функции и нудат супериорна технологија на перење која го штеди вашето време и труд.

QuickDrive™ ја скратува должината на перењето за до 50% и потрошувачката на енергија за 20%, без да ги намали резултатите на перењето. Неговиот единствен Q-Drum™ има „главен барабан“ и „задна плоча“ што се вртат независно, со што се обезбедува динамично вртење на облеката придвижено од двојни сили. Благодарејќи на тоа, машината пере побрзо, поефикасно и понежно.

Samsung машини за алишта

Правосмукалки

Правосмукалка која те слуша.

POWERbot со помош на силното вшмукување може да се носи со секоја површина. Со Visionary Mapping", твојата правосмукалка знае каде да сврти и што да избегне - и со тоа го пресметува најефикасниот пат на чистење.

Моќното, долготрајното вшмукување ни нуди неверојатно чистење додека smart технологијата овозможува контролирање на правосмукалката со паметниот телефон.

Samsung правосмукалки

Вградени кујнски апарати

Samsung Twin Cooling™ фрижидерите обезбедуваат оптимална температура и влажност на воздухот за храната да остани посвежа и да се заштитат нејзините природни вкусови и ароми.

Samsung Dual Cook технологијата ти носи целосна флексибилност со горна и долна зона на печење кои можат да се користат независно, со различни температури и временски нагодувања, или целата рерна може да се користи како целина за спремање на голема количина на храна.

Вградени кујнски апарати

Микробранови печки

Повеќе од микробранова

Далеку од обичните микробранови. Никој нема да ти поверува дека нешто толку вкусно излегло од неа.

Уживај во флексибилноста на Samsung микробрановата која со помош на Power Convection, се однесува како класична печка. Спреми ја храната која ќе ја задржи кората крцкава.

Samsung микробранови

Машини за садови

Вградени машини за садови

Уживај во едноставниот и интуитивен начин на перење на садовите со Samsung машините за садови. Флексибилната внатрешност овозможува повеќе простор за поголеми парченца на садови.

Избегни создавање врева со бучна машина за миење садови. Коритото од нерѓосувачки челик е направено да создава многу помалку бучава. Апсорбира многу од бучавата и вибрацијата во текот на работењето, со што работи исклучително тивко. На 46 децибели таа е потивка од вообичаен разговор.

Samsung машини за садови