Иновации за секого

Машини за перење

Samsung Washing Machines

Одбери ја вистинската машина за алишта за тебе

Види ги сите производи

Ефикасност за која копнеат

Машина со предно полнење

Со многу иновации кои го прават вашето перење попаметно и побрзо, машината со предно полнење е тесна и штеди простор особено кога е во пар со сушалка-та.

Samsung Washing Machine Front-load

QuickDrive™

Преполови го времетраењето на перење.

QuickDrive™ го скратува траењето на перење за 50% , потрошувачката на енергија за 20%, без промена на перформансите во перењето. Неговиот Q-Drum™ има "главен барабан" и "задна плоча" кои се вртат независно, со што се обезбедува подинамично вртење на алиштата со користење на двојните сили. Благодарејќи на тоа машината пере по брзо, посилно и понежно.

samsung quickdrive машина за алишта

AddWash™

Едноставно додај ги алиштата во текот на перењето.

Заборавена маица? Add Wash машината овозможува лесно и брзо додавање на заборавените алишта дури и ако циклусот на перење е започнат. Исто така, лесно можеш да додадеш рачно испрани алишта на кои им треба испарување или цедење.

AddWash

EcoBubble™

Непобедливиот ефект на меурчината

Samsung Ecobubble™ технологијата го претвора детергентот во меурчиња така што брзо проаѓа низ ткаенината и едноставно отстранува нечистота и до 40% побрзо од стандардно растворен детергент. Пери алишта и во ладна вода еднакво ефикасно како и во топла вода и заштедува и до 70% енергија.**

"*По извештајот на Springboard од тестирањето на Samsung Ecobubble™ во споредба со стандардно растворените детергенти.
**По извештајот од VDE тестирањето на Samsung Conventional Cotton 40°C во споредба со EcoWash 15°C.".

EcoBubble

"*По извештајот на Springboard од тестирањето на Samsung Ecobubble™ во споредба со стандардно растворените детергенти.
**По извештајот од VDE тестирањето на Samsung Conventional Cotton 40°C во споредба со EcoWash 15°C.".

Машина за сушење алишта.

Енергетско ефикасни машини за сушење со подобри перформанси.

Ултра ефикасна А++ Samsung топлотна пумпа која го олеснува сушењето, тебе и на твојот џеб.

samsung машина за сушење