Scroller JavaScript Library

Гледај, играј, живеј со стил

Дознај повеќе
Прикажан е монитор на компјутер со минималистички дизајн. Брзо преминува во апликација за стриминг на видеозаписи и се прикажува кратка снимка од емисија. Астронаут влегува во сцената. На снимката се прикажуваат Apple TV+ и логото For All Mankind. Екранот преминува во друга снимка каде една жена и еден човек се појавуваат во сцената еден по друг. На екранот се прикажани и логата на Ted Lasso, како и на Apple TV+. Потоа преминува во интернет прелистувач. На прелистувачот се отвора “samsung.com” и почнува со лизгање надолу, откривајќи ја страницата за Smart монитори. Екранот преминува во апликацијата за видеоповици Google Duo. Сега, на врвот на Smart мониторот има поставено веб-камера и се појавуваат четири луѓе што вршат видеоповик. Под видеозаписот има одрекувања од одговрност што гласат “Apple TV+ може да не е достапно во сите региони”, “За Apple TV+ е потребна претплата” и “Достапноста на апликацијата може да се разликува во зависност од земјата и може да е потребна претплата”. Екранот преминува назад до менито Apple TV+ и потоа избледува, оставајќи ги зборовите “Smart монитор” на екранот.
Искуство со Smart TV

Инстант забава
со апликации за стриминг

Дознај повеќе
Розов пес енергично трча долж зелена патека и гледа лево-десно. Потоа видеозаписот преминува и прикажува човек свртен кон камерата кој гледа во екран надвор од камерата. Зад него има мрачен отворен простор осветлен со сини неонски светла. Прикажани се логото на Amazon Prime и текстот “Amazon Original | The Expanse”, како и одрекување од одговорност кое вели “Членството во Amazon Prime или Prime Video подлежи на давачки. За повеќе детали видете primevideo.com/terms”. Сè уште се прикажува снимката од “The Expanse”, од десната страна се појавува вселенски брод и се гледа како следи ракетен брод што забрзува, испуштајќи одблесок од сина светлина. Потоа, вселенскиот брод се одделува од метална структура и се враќа наназад пред да се смени видеозаписот. Јато риби бавно пливаат низ сина вода од левиот кон десниот дел на екранот. Рибите имаат сино-сива боја и жолти точки од страните, како и црни перки. Може да се забележи како сончевата светлина ѕирка низ површината на водата во горниот лев дел на екранот. Следната сцена е од село кое се наоѓа на дното на планини. И прикажани се логото на Amazon Prime и текстот “Amazon Original | The Wheel of Time”, како и одрекување од одговорност кое вели “Членството во Amazon Prime или Prime Video подлежи на давачки. За повеќе детали видете primevideo.com/terms.” Луѓето во заднината на сцената се движат низ селото, а оние во предниот дел седат на клупа и средуваат поседи. Во еден бар со придушено осветлување, може да се забележи како луѓе разговараат и пијат пијалаци од бакарни чаши. Од таванот на просторијата висат светилници. Една дама стои на влезот во просторијата и носи сив фустан, а рацете ѝ се прекрстени. Зад неа се гледаат другите градби во селото, осветлени од надворешната сончева светлина. Прикажана е слика одблиску од млад човек со црвена коса кој ѝ се насмевнува на дамата што стои на влезот.

Аниме.

Прикажана е анимација од пес. Розов пес енергично трча долж зелена патека и гледа лево-десно.

Филм.

Прикажана е содржина налик филм. Еден човек свртен кон камерата гледа во екран надвор од камерата. Зад него има мрачен отворен простор осветлен со сини неонски светла. Потоа, од десната страна се појавува вселенски брод и се гледа како следи ракетен брод што забрзува, испуштајќи одблесок од сина светлина. Потоа, вселенскиот брод се одделува од метална структура и се враќа наназад. На екранот, прикажани се логото на Amazon Prime и текстот “Amazon Original | The Expanse”, како и одрекување од одговорност кое вели “Членството во Amazon Prime или Prime Video подлежи на давачки. За повеќе детали видете primevideo.com/terms.”

Документарна програма.

Јато риби бавно пливаат низ сина вода од левиот кон десниот дел на екранот. Рибите имаат сино-сива боја и жолти точки од страните, како и црни перки. Може да се забележи како сончевата светлина ѕирка низ површината на водата во горниот лев дел на екранот.

Драма.

Има видеозапис од село кое се наоѓа на дното на планини. Луѓето во заднината се движат низ селото, а оние во предниот дел седат на клупа и средуваат поседи. Во еден бар со придушено осветлување, може да се забележи како луѓе разговараат и пијат пијалаци од бакарни чаши. Од таванот на просторијата висат светилници. Една дама стои на влезот во просторијата и носи сив фустан, а рацете ѝ се прекрстени. Зад неа се гледаат другите градби во селото, осветлени од надворешната сончева светлина. Прикажана е слика одблиску од млад човек со црвена коса кој ѝ се насмевнува на дамата што стои на влезот. И прикажани се логото на Amazon Prime и текстот “Amazon Original | The Wheel of Time”, како и одрекување од одговорност кое вели “Членството во Amazon Prime или Prime Video подлежи на давачки. За повеќе детали видете primevideo.com/terms.”
Икона за Netflix
Икона за Youtube
Икона за Samsung TV Plus
Икона за Amazon Prime Video
Икона за Disney Plus
СИТЕ ТВОИ АПЛИКАЦИИ

Твојата омилена содржина. Без кабли. Направи филмски маратон и изгледај ја најновата драма со помош на вградените ОТТ услуги. Уживај во искуството со Smart TV на Smart мониторот, што ти овозможува сè што ти е потребно за да се забавуваш, без да треба да се поврзуваш со компјутерот.

* Достапноста на апликацијата може да се разликува во зависност од земјата и може да е потребна претплата.

Аниме.

Прикажана е анимација од пес. Розов пес енергично трча долж зелена патека и гледа лево-десно.

Филм.

Прикажана е содржина налик филм. Еден човек свртен кон камерата гледа во екран надвор од камерата. Зад него има мрачен отворен простор осветлен со сини неонски светла. Потоа, од десната страна се појавува вселенски брод и се гледа како следи ракетен брод што забрзува, испуштајќи одблесок од сина светлина. Потоа, вселенскиот брод се одделува од метална структура и се враќа наназад. На екранот, прикажани се логото на Amazon Prime и текстот “Amazon Original | The Expanse”, како и одрекување од одговорност кое вели “Членството во Amazon Prime или Prime Video подлежи на давачки. За повеќе детали видете primevideo.com/terms.”

Документарна програма.

Јато риби бавно пливаат низ сина вода од левиот кон десниот дел на екранот. Рибите имаат сино-сива боја и жолти точки од страните, како и црни перки. Може да се забележи како сончевата светлина ѕирка низ површината на водата во горниот лев дел на екранот.

Драма.

Има видеозапис од село кое се наоѓа на дното на планини. Луѓето во заднината се движат низ селото, а оние во предниот дел седат на клупа и средуваат поседи. Во еден бар со придушено осветлување, може да се забележи како луѓе разговараат и пијат пијалаци од бакарни чаши. Од таванот на просторијата висат светилници. Една дама стои на влезот во просторијата и носи сив фустан, а рацете ѝ се прекрстени. Зад неа се гледаат другите градби во селото, осветлени од надворешната сончева светлина. Прикажана е слика одблиску од млад човек со црвена коса кој ѝ се насмевнува на дамата што стои на влезот. И прикажани се логото на Amazon Prime и текстот “Amazon Original | The Wheel of Time”, како и одрекување од одговорност кое вели “Членството во Amazon Prime или Prime Video подлежи на давачки. За повеќе детали видете primevideo.com/terms.”
Уникатен тенок дизајн

Дизајниран за сечиј вкус

Дознај повеќе
Прикажан е тенок бел монитор поставен на работно биро. Видеозаписот брзо преминува во сцена каде мониторот ротира, а неговата боја и заднина се менуваат од бела во зелена, од зелена во сина и од сина во розова. Дадени се четири монитори кои влегуваат во рамката и се редат зад мониторот за да се прикажат разнобојните дизајни. Сцената се менува уште еднаш, прикажувајќи монитор со разнобоен скринсејвер поставен над работно биро.

Боја скроена за твојот простор

Разиграј го просторот со твоите омилени бои.
Четири одлични опции. Која е твојата?
Розовата боја ја разведрува секоја соба.
Зелената боја дава допир на природа во внатрешниот простор.
Сината боја внесува мир во секој ден.
Белата боја прави просторот да изгледа елегантен и модерен.

Прикажан е розовиот монитор со апстрактен скринсејвер.
Прикажан е зелениот монитор со апстрактен скринсејвер.
Прикажан е синиот монитор со апстрактен скринсејвер.
Прикажан е белиот монитор со апстрактен скринсејвер.

Просторија за учење.

Поставен е зелен Smart монитор на работно биро. На екранот истовремено се прикажани презентација и веб-страница. Пред бирото има столица. Од десната страна на мониторот има ламба.
SlimFit Camera

Дневна соба.

На малата масичка во дневната просторија е поставен розов Smart монитор. А на мониторот се прикажува содржина со жена која се смее. До мониторот има кауч и растение.
Уникатен тенок дизајн

Спална.

На друга масичка е поставен син монитор. А на мониторот се прикажува видеозапис со жена која стои во природа. Пред масичката е прикажана столица. На левата страна од масичката има кревет со јастуци и здиплено ќебе.
3-sided Borderless

Кујна.

На трпезариската маса е поставен бел Smart монитор. На мониторот се репродуцира содржина за готвење, а околу него има кујнски прибор.
Sleek Back Design

Просторија за учење.

Поставен е зелен Smart монитор на работно биро. На екранот истовремено се прикажани презентација и веб-страница. Пред бирото има столица. Од десната страна на мониторот има ламба.
SlimFit Camera

Дневна соба.

На малата масичка во дневната просторија е поставен розов Smart монитор. А на мониторот се прикажува содржина со жена која се смее. До мониторот има кауч и растение.
Уникатен тенок дизајн

Спална.

На друга масичка е поставен син монитор. А на мониторот се прикажува видеозапис со жена која стои во природа. Пред масичката е прикажана столица. На левата страна од масичката има кревет со јастуци и здиплено ќебе.
3-sided Borderless

Кујна.

На трпезариската маса е поставен бел Smart монитор. На мониторот се репродуцира содржина за готвење, а околу него има кујнски прибор.
Sleek Back Design
ОСВЕЖУВАЧКИ МОДЕРНИ

Изрази се себеси.
Smart мониторот е изграден земајќи го предвид твојот начин на живот, испорачувајќи педантен, современ дизајн. Карактеризирајќи се со ултратенка, задна паметна камера што се отстранува, неговиот дизајн изгледа одлично во секоја просторија.

* Достапните бои на производот може да се разликуваат во зависност од земјата и операторот.
РАБОТЕН ПРОСТОР

Немаш PC? Без грижа
со вградена продуктивност

Прикажан е интернет прелистувач со отворена веб-страница Samsung.com. Тоа е страница со детали за производот, а веб-страницата прикажува разни карактеристики на Smart мониторот.
Пребарувај на интернет.
На екранот на мониторот е прикажан Word документ. Се креира документ со апстрактни разнобојни слики.
Креирај документи.
На екранот на мониторот е дадена слика од модел кој позира пред еднобојна позадина. Сликата е вметната во апликација за уредување фотографии со многу опции за уредување прикажани на левата и десната страна од сликата.
Имај бура од идеи.
Прикажана е страница за е-пошта. Се појавува скок-прозорче со е-пошта и слика. Левиот дел на страницата прикажува разни папки во апликацијата.
Праќај е-пошта.
ПРОДУКТИВНОСТ БЕЗ PC

Списокот со задачи заврши го лесно како песна. Со Smart мониторот, заврши ги сите задачи без нешто да ти го одзема вниманието во работниот простор. Карактеризирајќи се со интернет прелистувач, комплет апликации за продуктивност и далечински пристап до PC за целосна функционалност, твојата работна станица сега е празно платно за креативност.

* Сликите на екранот се симулирани и служат исклучиво како пример.

Пребарувај на интернет.

Прикажан е интернет прелистувач со отворена веб-страница Samsung.com. Тоа е страница со детали за производот, а веб-страницата прикажува разни карактеристики на Smart мониторот.

Креирај документи.

На екранот на мониторот е прикажан Word документ. Се креира документ со апстрактни разнобојни слики.

Имај бура од идеи.

На екранот на мониторот е дадена слика од модел кој позира пред еднобојна позадина. Сликата е вметната во апликација за уредување фотографии со многу опции за уредување прикажани на левата и десната страна од сликата.

Праќај е-пошта.

Прикажана е страница за е-пошта. Се појавува скок-прозорче со е-пошта и слика. Левиот дел на страницата прикажува разни папки во апликацијата.

Флексибилни видеоразговори

На екранот на Smart мониторот се прикажани четири лица кои комуницираат преку Google Duo, а мониторот е поставен на кафеаво биро. На левата страна има еден маж, а до него има две жени. Во горниот десен дел на мониторот, во минимизирано прозорче, прикажана е уште една жена со црвена коса. Под четирите лица, на екранот има црвено копче за завршување на повикот, а над нив има три мали икони за исклучување на звукот, вклучување/исклучување на камерата и за додавање други учесници. Мажот на левата страна на екранот вели ‘Одлично сработено!’, што се појавува како текст директно под неговото лице. Жената на средината на екранот вели ‘мала измена’, што се појавува како текст директно под нејзиното лице. Жената на десната страна на екранот вели ‘Испратете е-пошта :-)’, што се појавува како текст директно под нејзиното лице.
IOT HUB

Интернетот на ТВОИТЕ нешта

Поставен е Smart монитор на работно биро. На екранот на мониторот е прикажан SmartThings hub на Samsung покажувајќи приказ на нечиј дом. Иконата на картата посочува дека е вклучено некое светло. Се појавува икона со нечие лице и има меурче со текст кое веи “Еј Bixby, репродуцирај музика!”. Екранот преминува во медија-плеер што почнува да репродуцира песна. Повторно се појавува икона со истото лице и има меурче со текст кое веи “Исклучи ги светлата, добра ноќ!”. Потоа се затемнува опкружувањето на Smart мониторот.

Smart приклучоци. Камери за миленици. Апарати.
Безбедност. Термостати.

Контролирај го секој паметен уред во домот што е поврзан на интернет
преку твојот Smart монитор.

Прикажан е Smart монитор од закосена птичја перспектива. На екранот е прикажан SmartThings hub на Samsung. Одеднаш околу екранот се појавуваат разновидни икони што ги претставуваат сите видови уреди компатибилни со SmartThings, како што се термостати, камери за миленичиња, апарати, монитори за следење на безбедноста и паметни приклучоци.
* Потребно е поврзување со Wi-Fi, Bluetooth или друга безжична мрежа и уреди регистрирани во апликацијата SmartThings. * Поврзаните уреди се продаваат одделно. За списокот со компатибилни уреди, видете на https://smartthings.com/products. * Достапната технологија, функциите и карактеристиките може да се разликуваат во зависност од земјата, добавувачот на услуги, мрежното опкружување или производот и подлежат на промени без известување. * Сликите на екранот се симулирани и служат исклучиво како пример.

Лесно е да се избере Smart монитор

Smart монитор M8
Искуство со Smart TV Уникатен тенок дизајн Работен простор IoT Hub UHD Поврзување за мобилен телефон
Smart монитор M7
Искуство со Smart TV Работен простор IoT Hub UHD Поврзување за мобилен телефон
Smart монитор M5
Искуство со Smart TV Работен простор IoT Hub Поврзување за мобилен телефон