Девојка гледа во кутија со израз на изненадување на лицето. Девојка гледа во кутија со израз на изненадување на лицето.
Девојка гледа во кутија со израз на изненадување на лицето.

Experiences

Отпакувај и откриј

Отпакувај ги новите екрани за кои нè инспирираше ти.
Откриј нови животни стилови.

Поглед од птичја перспектива на две жени кои лежат една до друга на тревата. Жената на левата страна носи сина кошула со јака, додека жената на десната страна носи горен дел во лимета зелена боја. Нивните глави се притиснати една до друга од спротивните краеви. И двете се смеат кон камерата. Поглед од птичја перспектива на две жени кои лежат една до друга на тревата. Жената на левата страна носи сина кошула со јака, додека жената на десната страна носи горен дел во лимета зелена боја. Нивните глави се притиснати една до друга од спротивните краеви. И двете се смеат кон камерата.
Поглед од птичја перспектива на две жени кои лежат една до друга на тревата. Жената на левата страна носи сина кошула со јака, додека жената на десната страна носи горен дел во лимета зелена боја. Нивните глави се притиснати една до друга од спротивните краеви. И двете се смеат кон камерата.

Brand

Ние прашавме, вие одговоривте, ние испорачавме

Еве ја приказната што стои зад изданието за обожавателите.

 Илустрацијата прикажува две жени на секоја страна кои самоуверено позираат фатени за рака Бојата на позадината е розова, а жените се обоени во црвена, бела, темносина и кафеава боја.  Илустрацијата прикажува две жени на секоја страна кои самоуверено позираат фатени за рака Бојата на позадината е розова, а жените се обоени во црвена, бела, темносина и кафеава боја.
Илустрацијата прикажува две жени на секоја страна кои самоуверено позираат фатени за рака Бојата на позадината е розова, а жените се обоени во црвена, бела, темносина и кафеава боја.

BRAND

Најдете инспирација во животот и приказните на жените со Samsung

За жал, резултатите не се пронајдени.

Види ги најдобрите фотографии со
#with Galaxy