BRAND

Ние прашавме,
вие одговоривте,
ние испорачавме

Вие ни кажавте што сакате кај вашиот телефон од соништата - Galaxy S20 FE е нашиот одговор.
Еве ја приказната што стои зад изданието за обожавателите.

Дознај повеќе
Поглед од птичја перспектива на две жени кои лежат една до друга на тревата. Жената на левата страна носи сина кошула со јака, додека жената на десната страна носи горен дел во лимета зелена боја. Нивните глави се притиснати една до друга од спротивните краеви. И двете се смеат кон камерата. Поглед од птичја перспектива на две жени кои лежат една до друга на тревата. Жената на левата страна носи сина кошула со јака, додека жената на десната страна носи горен дел во лимета зелена боја. Нивните глави се притиснати една до друга од спротивните краеви. И двете се смеат кон камерата.

За жал, резултатите не се пронајдени.

Galaxy S21 | S21+ 5G

S21 Plus 5G во фантом виолетова боја гледан од задната страна, пред S21 5G во фантом розeва боја гледан од предната страна. Телефонот на предната страна има позадина на екранот со корал. S21 Plus 5G во фантом виолетова боја гледан од задната страна, пред S21 5G во фантом розeва боја гледан од предната страна. Телефонот на предната страна има позадина на екранот со корал.