Бренд

Соработки со Galaxy

Подгответе се за вашата следна технолошка опсесија. И навикнете се на извонредното.

Се движи
со помош на она што го сакате

Без разлика дали сте целосно преокупирани со модата, музиката или спортот, постои издание за обожаватели на Galaxy специјално направено за вас. Едноставно е: кажете ни што сакате, ние го претвораме тоа во вашата следна технолошка опсесија. Бидејќи не се задоволуваме со обичното, постојано соработуваме со вас и вашите омилени уметници, дизајнери и културни создавачи за да поставиме нов стандард за прекрасното. Затоа, навикнете се на извонредното - и подгответе се да му покажете на светот што ве инспирира.

Пакетите Galaxy Z Fold3 и Galaxy Z Flip3 Thom Browne, поставени на маса со бели плочки во соба со бели плочки. периметарот со потпис на Thom Browne ја опкружува масата на подот. Лево се наоѓа пакет Galaxy Z Fold3, вклучувајќи ги Galaxy Z Fold3, S Pen Pro, Galaxy Watch4, Galaxy Buds2 и кутијата во која доаѓаат сите. Десно се наоѓа Galaxy Z Flip3 , вклучувајќи ги Galaxy Z Flip3, Galaxy Watch4, Galaxy Buds2 и кутијата во која доаѓаат сите. Низ центарот на екранот поминува ѕид, раздвојувајќи ги двата пакети. Пакетите Galaxy Z Fold3 и Galaxy Z Flip3 Thom Browne, поставени на маса со бели плочки во соба со бели плочки. периметарот со потпис на Thom Browne ја опкружува масата на подот. Лево се наоѓа пакет Galaxy Z Fold3, вклучувајќи ги Galaxy Z Fold3, S Pen Pro, Galaxy Watch4, Galaxy Buds2 и кутијата во која доаѓаат сите. Десно се наоѓа Galaxy Z Flip3 , вклучувајќи ги Galaxy Z Flip3, Galaxy Watch4, Galaxy Buds2 и кутијата во која доаѓаат сите. Низ центарот на екранот поминува ѕид, раздвојувајќи ги двата пакети.

Издание Thom Browne на Galaxy

Инспириран од легендарна униформа и бои на брендот со потписот на Thom Browne.

Виолетов пар Galaxy Buds+ во издание ВТЅ поставени до отворено виолетово куќиште за полнење. Предната и задната страна на виолетов Galaxy S20+ 5G во издание ВТЅ се прикажани десно од Buds+. Прикажано е логото на ВТЅ, со контури од неонско виолетова боја пред темно виолетова заднина. Виолетов пар Galaxy Buds+ во издание ВТЅ поставени до отворено виолетово куќиште за полнење. Предната и задната страна на виолетов Galaxy S20+ 5G во издание ВТЅ се прикажани десно од Buds+. Прикажано е логото на ВТЅ, со контури од неонско виолетова боја пред темно виолетова заднина.

Издание BTS на Galaxy S20+

Мобилниот телефон што ги крши сите правила, дизајниран ексклузивно за обожавателите на BTS.

*Достапноста на производите може да варира во зависниот од регионот.