Фотографија

Одблиску и зад
сцената со BTS

Видете што прават мајсторите на кореанскиот поп кога немаат настап #соGalaxy.

Дознај повеќе
BTS прават групно селфи. Сите членови седат на земјата и прават селфи BTS со Galaxy S20+ кој го држи Јунг Кук. BTS прават групно селфи. Сите членови седат на земјата и прават селфи BTS со Galaxy S20+ кој го држи Јунг Кук.

За жал, резултатите не се пронајдени.

Galaxy S21 | S21+ 5G

S21 Plus 5G во фантом виолетова боја гледан од задната страна, пред S21 5G во фантом розeва боја гледан од предната страна. Телефонот на предната страна има позадина на екранот со корал. S21 Plus 5G во фантом виолетова боја гледан од задната страна, пред S21 5G во фантом розeва боја гледан од предната страна. Телефонот на предната страна има позадина на екранот со корал.