ENTERTAINMENT

Барајќи волшебни тајни во уметноста - Дел I

Уметност што раскажува приказна: што стои зад познатите слики и уметници.

Дознај повеќе
The Frame на ѕидот прикажува една од сликите на Јоханес Вермер, „Жена со бисерен ѓердан“, со што дневната соба станува галерија, а жена ги гледа уметничките дела. The Frame на ѕидот прикажува една од сликите на Јоханес Вермер, „Жена со бисерен ѓердан“, со што дневната соба станува галерија, а жена ги гледа уметничките дела.

За жал, резултатите не се пронајдени.

Без конкуренција QLED 8K

Страничен поглед на телевизор без конкуренција QLED 8K од 2020 год. Страничен поглед на телевизор без конкуренција QLED 8K од 2020 год.