Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Додадете уште еден производ од списокот

Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Додадете уште еден производ од списокот

Неспоредлив тип на производ

Galaxy A34 | A54 5G

*Сликата е симулирана за илустративна цел. 

**Достапноста на бојата и моделот може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

***Galaxy A53 5G е категоризиран како IP67 согласно условите за тестирање за потопување во свежа вода до 1 метар до 30 минути. Безбеден е само при низок притисок на вода.

*Симулирана слика. Достапноста на боите може да се разликува во зависност од земјата или операторот. Galaxy A52 е оценет како IP67. Според условите за тестирање за потопување во слатка вода длабока најмногу 1 метар во временски период до 30 минути. Не се препорачува употреба на плажа, во базен или вода со сапуница. Во случај да истурите течности што содржат шеќер на телефонот, исплакнете го уредот во чиста вода во сад, притискајќи ги копчињата. Заштитен е само од вода со слаб притисок. Високиот притисок на вода, како што е проточната вода од чешма или туш, може да го оштети уредот.

*Симулирана слика. Достапноста на боите може да се разликува во зависност од земјата или операторот. Galaxy A72 е оценет како IP67. Според условите за тестирање за потопување во слатка вода длабока најмногу 1 метар во временски период до 30 минути. Не се препорачува употреба на плажа, во базен или вода со сапуница. Во случај да истурите течности што содржат шеќер на телефонот, исплакнете го уредот во чиста вода во сад, притискајќи ги копчињата. Заштитен е само од вода со слаб притисок. Високиот притисок на вода, како што е проточната вода од чешма или туш, може да го оштети уредот.

*Пронаоѓач на Galaxy A: OIS значи Optical Image Stabilization. 2-дневна батерија проценета според профилот на користење на просечен/типичен корисник. Независно оценети од Strategy Analytics во Обединетото Кралство со верзии пред објавување на SM-A536, SM-A336, SM-A736, SM-A135 и SM-A235. За повеќе детали, посетете ја деталната страница за секој производ на samsung.com. RAM меморијата и капацитетот на внатрешната меморија може да се разликуваат во зависност од земјата. Фактичкиот простор за складирање може да варира во зависност од однапред инсталираниот софтвер. MicroSD-картичката се продава одделно. Избраните уреди Galaxy A се оценети како IP67. Базирано на условите за тестирање за потопување во свежа вода до 1 метар до 30 минути. Безбедни се само при низок притисок на вода. Стапката на освежување може да варира во зависност од апликацијата. Некои одредени апликации или интерфејси за игри може да поддржуваат помалку од 120 Hz поради причини како што е компатибилноста.

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Времетраењето на батеријата е на основа на лабораториски мерења на компанијата и може да варира во зависност од прилагодувањето на уредот, начинот на користење и условите во кој уредот функционира.