Ваш Galaxy.
Ваш начин.

One UI 6 ви овозможува да го правите она што го сакате без напор и баш онака како што сакате. Персонализирајте ги вашите секојдневни искуства. Бидете попродуктивни. Притоа, цело време безбедно и сигурно чувајте ги вашите податоци.

Видеото започнува со прикажување на различни опции за насловниот екран за Galaxy Z Flip5. Galaxy Z Flip5 се појавува со различни заднини и футроли, вклучувајќи ги и оние од Samsung Eco-Friends. Видеото завршува со изложба на различни уреди Galaxy за да се демонстрира поврзаното искуство со Galaxy. Видеото започнува со прикажување на различни опции за насловниот екран за Galaxy Z Flip5. Galaxy Z Flip5 се појавува со различни заднини и футроли, вклучувајќи ги и оние од Samsung Eco-Friends. Видеото завршува со изложба на различни уреди Galaxy за да се демонстрира поврзаното искуство со Galaxy.
Персонализација

Ваш телефон, ваш изглед, ваш стил

Создајте свој „Заклучен екран“, приспособувајќи ја големината, бојата и локацијата на часовникот. Или прелистајте ги нашите многубројни опции за Flex Window и Watch Face за да најдете еден со графика и функции што одговараат на вашиот стил.

Телефонот Galaxy Z Flip5 е затворен за да го прикаже својот насловен екран, Galaxy S23 Ultra го покажува својот правоаголен екран и Galaxy Watch е поставен исправено за да го прикаже својот кружен екран. Екраните на сите три уреди се менуваат за да покажат различни опции за приспособување. Прво, уредите прикажуваат слики од животни, со значителна употреба на зелена боја. Следно, уредите прикажуваат тапети со ноќна тема со сина и виолетова боја употребени во голема мера, а Galaxy Watch е поставен на обука за спиење. Следно, телефоните прикажуваат тапети со спортска тематика со тенис и скејтборд и небесно сина боја употребена во голема мера, додека пак часовникот е поставен на разнобоен формат на дигитален часовник. И на крај, телефоните прикажуваат слики од луѓе, а часовникот прикажува класичен аналоген ч Телефонот Galaxy Z Flip5 е затворен за да го прикаже својот насловен екран, Galaxy S23 Ultra го покажува својот правоаголен екран и Galaxy Watch е поставен исправено за да го прикаже својот кружен екран. Екраните на сите три уреди се менуваат за да покажат различни опции за приспособување. Прво, уредите прикажуваат слики од животни, со значителна употреба на зелена боја. Следно, уредите прикажуваат тапети со ноќна тема со сина и виолетова боја употребени во голема мера, а Galaxy Watch е поставен на обука за спиење. Следно, телефоните прикажуваат тапети со спортска тематика со тенис и скејтборд и небесно сина боја употребена во голема мера, додека пак часовникот е поставен на разнобоен формат на дигитален часовник. И на крај, телефоните прикажуваат слики од луѓе, а часовникот прикажува класичен аналоген ч
Ноќнографија

Ноќнографија што го одзема здивот

Снимајте јасни и остри фотографии и видеа дури и ноќе.
Нашата најсовремена функција „Ноќнографија“ користи обработка со вештачка интелигенција за снимање живописни бои и фини детали при слаба осветленост.

Уредување со вештачка интелигенција

Уредување без напор со еволуирана вештачка интелигенција

Искористете ја моќта на функциите за уредување со вештачка интелигенција, како што се подобрување на квалитетот на сликата, бришење непотребни објекти и уредување замаглување на заднината.
Функциите за уредување со вештачка интелигенција се препорачуваат врз основа на сликата или видеото што ги гледате и се собрани на едно место.

Слика на младо момче кое држи куче врз светла цветна заднина, со опциите за уредување со вештачка интелигенција прикажани најдолу. Избрана е опцијата за ефект на портрет, со што се замаглува заднинската слика, така што момчето и кучето се издвојуваат. Слика на младо момче кое држи куче врз светла цветна заднина, со опциите за уредување со вештачка интелигенција прикажани најдолу. Избрана е опцијата за ефект на портрет, со што се замаглува заднинската слика, така што момчето и кучето се издвојуваат.

*Сликата е за илустративни цели. Вистинскиот кориснички интерфејс ќе се разликува.

Уредувач на видео

Нов Samsung Studio. Повеќе начини за создавање

Новиот Samsung Studio ви овозможува уредување на повеќе видеа со поразновидни опции како текст, налепници и звучни ефекти, токму каде и како што сакате, во повеќеслоен простор за уредување. Дополнително, ви овозможува да ја уредувате истата проектна датотека на Galaxy паметните телефони, Tabs и Books.1

*Сликата е симулирана за илустративни цели. Вистинскиот кориснички интерфејс ќе се разликува.

Quick Share

Споделете датотеки веднаш на различни уреди

Со Quick Share може да споделите датотеки со Galaxy уредите во близина – па дури и со компјутери од други производители. Можете да ја користите Quick Share и за испраќање датотеки на повеќе контакти одеднаш, дури и ако тие се далеку или не користат Galaxy уреди.2

Новиот DeX за таблети

Максимално искористете ја можноста за извршување повеќе задачи

Стартувајте го DeX на вашиот таблет за непречено префрлање на искуство слично на компјутер со целосна контрола на повеќе прозорци.3, 4

Зона за пулс

Трчајте со персонализирано темпо

Создајте персонализирани зони за мерење на вашиот пулс за да може да го следите пулсот додека трчате и да го прилагодите целното ниво на активност.5

Следење на спиењето

Подобрите денови започнуваат со подобри ноќи

Дознајте за квалитетот на вашиот сон едноставно со носење на вашиот Galaxy Watch во кревет. Утврдете ги вашите информации за спиење или добијте персонализирана обука за спиење директно на вашиот зглоб и видете ги деталите на вашиот телефон.6

Споделување во живо

Повеќе радосни начини за поврзување, интеракција и работење

Со споделувањето во живо на Google Meet може да гледате видеа, да играте игри и да уредувате белешки заедно со пријателите и соработниците во реално време.7, 8

Детска сметка

Galaxy за семејства

Создајте детска сметка што им овозможува на вашите деца безбедно да го истражуваат огромното пространство на нивниот Samsung Galaxy, а вие можете секогаш да ги проверите, од нивната активност на паметниот телефон до нивната физичка локација во реално време.9

Текстуален повик

Одговарајте на повиците со текстуална порака

Не можете да се јавите на телефонот? Гласовниот помошник може да конвертира гласовни разговори во разговорен формат за да може да примате и да одговарате на телефонски повици преку текстуална порака.10

*Сликата е симулирана за илустративни цели. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Се прикажува паметен телефон Galaxy како прима дојдовен повик. Опцијата за текстуален повик е избрана на екранот, проследена со копчето „Повлечете за да одговорите“. Екранот се префрла на серија текстуални пораки во формат на текстуален повик, со опција за „Префрли на гласовен повик“ најгоре и разни опции за брз одговор најдолу. Се прикажува паметен телефон Galaxy како прима дојдовен повик. Опцијата за текстуален повик е избрана на екранот, проследена со копчето „Повлечете за да одговорите“. Екранот се префрла на серија текстуални пораки во формат на текстуален повик, со опција за „Префрли на гласовен повик“ најгоре и разни опции за брз одговор најдолу.

*Сликата е симулирана за илустративни цели. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Автоматски блокатор

Вашата приватност. Обезбедена.

Блокирајте апликации од непознати извори и злонамерни наредби испратени преку USB-кабли и добијте дополнителна проверка на сомнителната активност. Вашиот телефон е уште побезбеден со „Автоматскиот блокатор“.

Tелефон

Galaxy S24 Series

Таблет

Galaxy Tab S9 | S9+ | S9 Ultra

Часовник

Galaxy Watch6 |
Classic

Аудио

Galaxy Buds2 Pro

 • Сликата е симулирана за илустративни цели. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • Достапните функции и/или содржини може да се разликуваат во зависност од моделот на уредот, земјата/регионот и операторот.
 1. Samsung Studio за Galaxy Book ќе биде достапен во првата половина на 2024 година.
  Функцијата за уредување на истата проектна датотека на уредите Galaxy ќе биде достапна во првата половина на 2024 година.
 2. Достапно на уреди со One UI 2.1 или понова верзија, со инсталирана верзија Q на оперативниот систем Android или понова верзија. За Quick Share се потребни и Bluetooth Low Energy и врска со Wi-Fi. Поддржува уреди Galaxy Book, вклучувајќи компјутери засновани на Qualcomm пуштени во промет во 2020 година и подоцна и компјутери со Windows со Intel Bluetooth/Wi-Fi од други производители. (Оперативен систем : Windows 10 верзија 2004 или понова, Bluetooth драјвер: Intel 22.50.02 или понов, Wi-Fi драјвер: Intel 22.50.07 или понов). Бројот на уреди на кои Quick Share може да споделува истовремено може да се разликува во зависност од хардверот на Wi-Fi чипот на споделувачкиот уред. Вистинската брзина може да се разликува во зависност од уредот, состојбата на мрежата и корисничкото опкружување. Quick Share на уреди со iOS и Android е достапна со испраќање QR-кодови или споделување со контактите: поединечните датотеки што се споделуваат не може да надминат 3 GB (вкупно 5 GB дневно), а врската ќе истече по два дена; потребна е Samsung сметка и интернет врска.
 3. Безжичната тастатура се продава одделно.
 4. Поддржано само на одредени модели на Galaxy Tab, како што се Galaxy Tab S8, S9, A9+ итн. Бројот на различни прозорци достапни во режимот DeX може да биде ограничен.
 5. Овозможена е персонализација на зоната за пулс кога се избира активност за трчање на отворено. Потребно е постојано да трчате повеќе од 10 минути. Потребна е верзија на апликацијата Samsung Health 6.24 или понова.
 6. Достапно на Galaxy Watch4 и понови модели.
  • Функцијата за следење на спиењето е наменета само за општи цели на благосостојба и физичка подготвеност.
  • Не е наменета за употреба при откривање, дијагностицирање, лекување на каква било медицинска состојба или болест. Мерењата се само за ваша лична информираност. Ве молиме консултирајте се со медицинско лице за совет.
  • Потребна е верзија на апликацијата Samsung Health 6.24 или понова.
  • За да започне обуката за спиење, потребни се најмалку 7 ноќни записи за спиење (5 работни дена, 2 слободни дена)
 7. S Pen Fold Edition за Galaxy Z Fold5 се продава одделно. Користете S Pen што е дизајнирано за Galaxy Z Fold. Сите други S Pen или пенкала со игла може да го оштетат екранот. Galaxy Z Fold5 нема вграден отвор за S Pen. Поддршката за S Pen е ограничена на главниот екран.
 8. Google Meet е заштитен знак на Google LLC. Достапноста на апликацијата Google Meet може да се разликува во зависност од пазарот. Потребна е оптимална мрежна врска и регистрација на Google сметка.
 9. Поддржано во Република Кореја и САД. Детските сметки може да се направат на уредот на старателот.
 10. „Текстуалниот повик“ поддржува кинески, англиски (Индија, ОК, САД), француски, германски, хинди, италијански, јапонски, корејски, полски, португалски, шпански (Шпанија, САД, Мексико), тајландски, виетнамски.