Го одразува твојот стил, се вклопува во твојот простор

The Frame закачен на ѕид, до други врамени слики, покажува уметничко дело насловено „Мртва природа #1 (Пустинска оаза) Реквием (2018) од Дин Вест“. The Frame закачен на ѕид, до други врамени слики, покажува уметничко дело насловено „Мртва природа #1 (Пустинска оаза) Реквием (2018) од Дин Вест“.
Потенок и поприсопособлив од кога било досега, The Frame ти овозможува нови начини на уредување на просторот со изглед кој е исто толку креативен, модерен и уникатен како тебе.

Погледни ги одблиску новите иновации во дизајнот на The Frame

Сè започнува со потенок, дотеран, понежен дизајн

Модерен дизајн на рамка

Дизајнот на ентериери зависи од деталите, дури и оние најмалите, па токму затоа ќе сакаш да создаваш ентериери инспирирани од минималистичкиот дизајн со потенкото и елегантно тело на The Frame, кое совршено се вклопува каде и да го поставиш. Изгледа и оддава впечаток на вистинска врамена слика, што е и токму она кон кое целевме.

Тенкиот профил на The Frame е истакнат со логото на Samsung кое се гледа на страната на телевизорот.

Нови бои и дизајни на избор

The Frame ти нуди повеќе опции за бои на рамката и дополнителен дизајн на рамката по избор, така што сега имаш повеќе опии од кога било досега сам да го уредиш просторот да одговара на твоето расположение и стил.

 Крупен кадар на аголот на телевизорот кој ја нагласува бојата Brick Red на приспособливата рамка.

Нови стилови

Споредба на видовите рамки го покажува аголот на еден телевизор, истакнат со зголемување, покажувајќи го стилот на модерната рамка, додека аголот на друг телевизор, истакнат со зголемување, ја покажува закосената рамка. Споредба на видовите рамки го покажува аголот на еден телевизор, истакнат со зголемување, покажувајќи го стилот на модерната рамка, додека аголот на друг телевизор, истакнат со зголемување, ја покажува закосената рамка.

Модерна

Приспособливите рамки на The Frame се местат со помош на магнети. Сега, само за миг може да ги менуваш стиловите.

* Приспособливата рамка се продава одделно.
* Достапноста на стиловите на рамки и бои може да се разликува во зависност од големината на телевизорот. За повеќе детали, посетете ја страницата со детали за секој модел.

Закосена

Новиот закосен дизајн на рамка нуди елегантен раб на внатрешниот дел на рамката, закосен под агол од 45 степени и доаѓа во модерна бела боја, како и во уникатна кафеаво-црвена.

Бои што одговараат на твојот ентериер

Модерна - Кафеава, боја на тиково дрво, бела
Закосена - Бела, кафеаво-црвена

Новите стилови и бои на приспособливите рамки на The Frame се потпрени на ѕид. Новите стилови и бои на приспособливите рамки на The Frame се потпрени на ѕид.

Повеќе нема големи празнини и неуредни ТВ кабли со помош на овие решенија

Тенок ѕиден носач

Намали го просторот помеѓу телевизорот и ѕидот. Користи го тенкиот ѕиден носач и гледај како The Frame хармонично се вклопува во околината, како отсекогаш да припаѓал таму. Лесно се монтира, што значи дека постигнувањето непречен, минималистички изглед е нешто што секој може да го направи.

 Гледајќи го отстрана Frame TV, кој е закачен на бел ѕид, рамката станува потенка, се гледаат држачите на тенкиот ѕиден носач.
One Connect Box поставена на рамна површина со зголемување на повик со означување на задните приклучоци за поврзување на задниот дел од уредот. One Connect Box поставена на рамна површина со зголемување на повик со означување на задните приклучоци за поврзување на задниот дел од уредот.

One Connect Box

Употреби го One Invisible Connection со One Connect Box и повеќе не мора да го затрупуваш просторот околу телевизорот со надворешни уреди. Сега, имаш опција да ги поставиш надворешните уреди на најмногу 5 метри оддалеченост од телевизорот (кабел од 15 m се продава одделно), што ти отвора многу нови можности за уредување на ентериерот.

Кабелот One Invisible Connection поминува долж бел ѕид и има проѕирен дизајн. Кабелот One Invisible Connection поминува долж бел ѕид и има проѕирен дизајн.

One Invisible Connection

Без неуредни кабли и жици за телевизорот сè е поубаво. Со One Invisible Connection, повеќе не мора да ги чуваш уредите веднаш до телевизорот. Наместо тоа, може да ги поврзеш надворешните ТВ уреди, вклучувајќи конзола за игри и set top box, со телевизорот со речиси невидливиот кабел од 5 метри, кој го добиваш при купувањето. Овозможи си уште повеќе опции за поставување со кабелот од 15 метри (се продава одделно).

The Frame hangs on the wall of an interior living space with One Invisible Cable running down from the bottom of the TV and connecting to the One Connect Box which is located on the other side of the room on top of a day table and highlighted with magnification call out graphic. The Frame закачен на ѕид во дневна соба со кабел One Invisible Cable кој поминува од долниот дел на телевизорот и се поврзува со One Connect Box, којашто се наоѓа на другиот крај на собата, врз масичка, истакнат со зголемен текст.

* Дизајнот на приклучокот може да се разликува во зависност од регионот.
* Монтирањето треба да се врши само откако внимателно ќе се прочитаат упатствата за монтирање и од страна на возрасни лица над 18 години. За најдобри резултати, препорачуваме монтирањето да го вршат две лица.
* Вистинското растојание од ѕидот е измерено од задната страна на телевизорот и може да се разликува во зависност од монтирањето и видот на ѕидот.
* Дизајнот на тенкиот ѕиден носач и One Connect Box може да се разликуваат во зависност од големината на телевизорот.
* The Frame доаѓа со кабел One Invisible Connection со должина од 5 m. Кабелот One Invisible Connection од 15 m се продава одделно.

Секој простор е совршено место за поставување на The Frame.

Држач со приспособлива висина

На држачот со приспособлива висина, може да ја приспособуваш вертикалната висина на The Frame доволно за да го кренеш од земја, оставајќи доволно простор за твојот soundbar-звучник.

* Компатибилен со моделите на The Frame од 55"/65"/75". Кога држачот со приспособлива висина е извлечен до крај, има доволно простор да собере Samsung Soundbar-звучник од серијата S.
* Кога Soundbar-звучникот од серијата S е поставен под The Frame, малку ја допира долната страна на долната рамка на The Frame.
Closeup of Height Adjustable Stand-mounted The Frame which is sitting on top of a brown TV entertainment center. Крупен кадар од The Frame поставен на држач со приспособлива висина, поставен врз кафеава комода за ТВ.
Телевизорот The Frame е покажан во разни уредувања на домот со различни уметнички дела на екранот. Телевизорот The Frame е покажан во разни уредувања на домот со различни уметнички дела на екранот.

* Мулен Руж (Moulin Rouge, La Goulue), постер за Dance Hall Le Moulin Rouge (1891), од Анри де Тулуз-Лотрек
* Мртва природа #1 (Пустинска оаза) Реквием (2018), од Дин Вест
* Мостот „Голден Гејт“ (2015), од Џори Харли
* Предградие (2016), од Филип Бони
* Жанвјев (2019), од Петрос Кублис

Вклучено е сè што ти треба за модерен минималистички изглед.

Што има во кутијата

Од моментот кога ќе го отпакуваш, ќе имаш сè што ти е потребно за да го претвориш твојот простор во дизајнерско ремек-дело, вклучувајќи тенок ѕиден носач, One Invisible Connection и One Connect Box.

Предметите од кутијата на The Frame се поставени еден по еден до The Frame, на кој е прикажано уметничко дело од мост и вода. Предметите од кутијата на The Frame се поставени еден по еден до The Frame, на кој е прикажано уметничко дело од мост и вода.

❶ The Frame телевизор
❷ Тенок ѕиден носач
❸ One Invisible Connection (5 m)
❹ Еден далечински управувач
❺ Држач со приспособлива висина
❻ One Connect Box

Иновативен дизајн, заедно со пакувањето

Еколошко пакување

Еколошката кутија во која е спакуван The Frame е направена од брановиден картон кој овозможува полесно рециклирање. Користете ја едноставната шема со точки на секоја страна од кутијата заедно со комплетот лесни упатства за сечење и склопување и претворете ја кутијата на The Frame во разни креативни предмети, како мали масички или куќички за миленици.

Кутијата на The Frame е претворена во дел од мебел во кој се чуваат обувки и прикажува разни декоративни предмети за дома. Кутијата на The Frame е претворена во дел од мебел во кој се чуваат обувки и прикажува разни декоративни предмети за дома.

Додатоци кои додаваат нови можности во твоите простории

Студискиот држач се наоѓа на син квадрат, My Shelf држи телевизор на кој е прикажана слика од планина на портокалов квадрат, а на квадрат во беж боја се поставени приспособливи рамки во разни бои и стилови. Студискиот држач се наоѓа на син квадрат, My Shelf држи телевизор на кој е прикажана слика од планина на портокалов квадрат, а на квадрат во беж боја се поставени приспособливи рамки во разни бои и стилови.

Најди телевизор за секој животен стил

Покажан е The Frame монтиран на ѕид и на него е прикажано уметничко дело. Outdoor TV е покажан монтиран на истиот ѕид и на него е прикажана слика од американски фудбал. The Serif телевизор е монтиран на држач и на него е прикажана зелена слика. The Vero телевизор е во режим на портрет и прикажува слика од почетна страница на друштвена мрежа. The Premiere стои на бело парче мебел во средината на телевизорите. Покажан е The Frame монтиран на ѕид и на него е прикажано уметничко дело. Outdoor TV е покажан монтиран на истиот ѕид и на него е прикажана слика од американски фудбал. The Serif телевизор е монтиран на држач и на него е прикажана зелена слика. The Vero телевизор е во режим на портрет и прикажува слика од почетна страница на друштвена мрежа. The Premiere стои на бело парче мебел во средината на телевизорите.

* Приспособливата рамка и другите додатоци се продаваат одделно.

* Сликите се симулирани само за илустрација. Спецификациите за изгледот, дизајнот и GUI (Графички кориснички интерфејс) кои не влијаат на перформансот на производот подлежат на промени без известување.

* Реалниот производ, вклучително и далечинскиот управувач, може да се разликува од прикажаниот на сликата. Погледни ја нашата галерија на производи.