Дизајниран за тебе, лично од тебе

Запознај ги нашите најнови Bespoke фрижидери

Креирај го сам/а или избери од однапред избраните производи, направени само за тебе

Избери го својот Bespoke фрижидер

Избери ја вистинската комбинација за тебе

Bespoke доаѓа во повеќе опции: класичен фрижидер со замрзнувач, фрижидер со 1 врата и замрзнувач со 1 врата со цел да ги исполни сите кујнски потреби. Создај совршен изглед, комбинирајќи го со разни типови на производи. Почни со еден фрижидер, а подоцна едноставно надополни го со друг Bespoke наместо да го замениш со нов.

Полн со врвни карактеристики

Не жртвувај ја функционалноста за формата. Фрижидерите Bespoke имаат карактеристики со врвни перформанси за сите твои потреби за храна и пијалоци.

Најдобри опции

Погледни што најмногу им се допаѓа на другите

Ново
Ново
Ново
Ново
Ново
Ново
Ново
Ново

Купувај Bespoke кујни

Дај ѝ преубав, модерен и уникатен изглед на кујната преку кој ќе го покажеш својот вкус и кој ќе го збогати постојниот ентериер.

  • * Сите спецификации кои се наведени тука може да се разликуваат од реалните спецификации.
  • * Потребното растојание помеѓу ѕидот и производот изнесува минимум 12 mm. Се препорачува растојание од 50 mm.
  • * Растојанието помеѓу производите изнесува 7 mm или 15 mm. Може да се разликува во зависност од типовите на моделите и насоката на отворање на вратата.