*Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Споредено со Galaxy S23 Ultra.
 • *Екранот Dynamic AMOLED 2X на Galaxy S24 Ultra доби потврда од VDE Германија за 100 проценти волумен на боја на мобилен телефон во спектар на бои DCI-P3, што значи дека сликите не се избледени и ќе добиете неверојатно живописни бои независно од различните нивоа на светлина. Екранот може да постигне највисоко ниво на светлина до 2600 нити, подобрувајќи го контрастот меѓу темните и светлите аспекти на дигиталната содржина за побрилијантен квалитет на слика со сооднос на контраст 5.000.000:1, за пореалистично искуство на мобилниот телефон.

Galaxy AI пристигна

Добре дојдовте во ерата на мобилната AI. Со Galaxy S24 Ultra во раце, можете да откриете сосема нови нивоа на креативност, продуктивност и можности — почнувајќи со најважниот уред во Вашиот живот. Вашиот паметен телефон.

Комуникација без граници

Live Translate. Најлесниот начин за комуникација

Благодарение на Live Translate сега може да добивате толкување во реално време додека зборувате на телефон. Срушете ги јазичните бариери како никогаш досега — дури и кога се допишувате. Враќајте одговори на Вашиот јазик — ќе се преведе на јазикот на соговорникот.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Може да биде потребна најава на корисничка сметка на Samsung за да се користат одредени Samsung AI функции.
 • *Samsung не дава ветувања, уверувања или гаранции за точноста, комплетноста или веродостојноста на резултатите добиени со AI функциите.
 • *Карактеристиките на Galaxy AI ќе бидат обезбедени бесплатно до крајот на 2025 година на поддржаните уреди Samsung Galaxy. Различни термини може да се аплицираат за карактеристиките на AI, обезбедени од третa странa.
 • *За опцијата Live Translate е потребно поврзување на мрежа и најава на корисничка сметка на Samsung. Live Translate е достапна само на инсталираната апликација Samsung Phone. За одредени јазици може да биде потребно групно преземање. Достапноста на услугата може да се разликува во зависност од јазикот. Точноста на резултатите не е загарантирана.
Поедноставена организација

Резимирајте ги белешките за секунда со AI

Независно дали пишувате многу брзо или бележите, Note Assist ја скратува приказната. Едноставно, почнете да пишувате и форматирајте го тоа во јасно резиме, лесно за читање кога ќе Ви треба подоцна. А кога ќе побарате стара белешка, новите корици покажуваат едноставни резимеа — одржувајќи го екранот организиран за да можете лесно да ги наоѓате работите.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Може да биде потребна најава на корисничка сметка на Samsung за да се користат одредени Samsung AI функции.
 • *Samsung не дава ветувања, уверувања или гаранции за точноста, комплетноста или веродостојноста на резултатите добиени со AI функциите.
 • *Карактеристиките на Galaxy AI ќе бидат обезбедени бесплатно до крајот на 2025 година на поддржаните уреди Samsung Galaxy. Различни термини може да се аплицираат за карактеристиките на AI, обезбедени од третa странa.
 • *За опцијата Note Assist е потребно поврзување на мрежа и најава на корисничка сметка на Samsung. Се применува ограничување во јазични знаци. Достапноста на услугата може да се разликува во зависност од јазикот. Точноста на резултатите не е загарантирана.
Добивате записи без да ги користите рацете

AI може да ги резимира Вашите гласовни снимки

Што велите за тоа да имате личен асистент? Снимете си го гласот и AI ќе го запише — ќе го претвори во текст, па интелигентно ќе го резимира. Дури и преведува.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Може да биде потребна најава на корисничка сметка на Samsung за да се користат одредени Samsung AI функции.
 • *Samsung не дава ветувања, уверувања или гаранции за точноста, комплетноста или веродостојноста на резултатите добиени со AI функциите.
 • *Карактеристиките на Galaxy AI ќе бидат обезбедени бесплатно до крајот на 2025 година на поддржаните уреди Samsung Galaxy. Различни термини може да се аплицираат за карактеристиките на AI, обезбедени од третa странa.
 • *За опцијата Transcript Assist е потребно поврзување на мрежа и најава на корисничка сметка на Samsung. Transcript Assist е достапна само на инсталираната апликација Samsung Voice Recorder или со датотеки снимени со инсталираната апликација Samsung Phone. Функцијата за гласовно снимање на инсталирана апликација Samsung Phone може да не е поддржана во некои земји. Аудио датотеките мора да траат помалку од 3 часа за да може да се процесираат. Функцијата за резимирање во Transcript Assist може да се активира кога ќе се исполни условот за одреден број јазични знаци. Достапноста на услугата може да се разликува во зависност од јазикот. Точноста на резултатите не е загарантирана.
Континуитет на повеќе уреди

Користете ги мобилните апликации на Вашиот компјутер

Непречено префрлувајте се од мобилниот на компјутерот. Опцијата Link to Windows Ви овозможува да повлекувате и спуштате фотографии и датотеки, да одговарате на пораки, па дури и да ја користите функцијата Recent Websites директно од компјутерот.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Корисниците мора да ги поврзат своите Samsung Galaxy уреди со нивниот Windows PC преку Link to Windows на телефоните и апликацијата Microsoft Phone Link App на компјутерот и да ги следат упатствата за поставување, како и да бидат најавени на истата корисничка сметка на Microsoft. Link to Windows е претходно вчитана на одредени Samsung Galaxy уреди. За Microsoft Phone Link App на компјутер е потребно Windows 10 или понова верзија. Microsoft Phone Link препорачува Samsung Galaxy уредот да биде поврзан на истата Wi-Fi мрежа како компјутерот. Некои мобилни апликации може да ограничуваат споделување содржини на други екрани. Некои поврзани функции може да се разликуваат во зависност од земјата, регионот или уредот.
 • *Опцијата Recent Websites е достапна само кога се користи апликацијата Samsung Internet на паметен телефон Samsung Galaxy со One UI 3.1.1 или понова верзија (Samsung Galaxy S, Note, Z Fold, Z Flip) и Windows PC со Windows 10 20H1 или понова верзија. Потребни се најновите ажурирања на апликацијата Microsoft Phone Link/Link to Windows/Samsung internet.

Паметни начини на работа

Новата ера на фаќањето белешки

Обезбедете му виртуелна работна соба на својот тим со повеќе начини на комуникација за работниот процес, од Kanban-картички што се споделуваат и состаноци, до аудио белешки овозможени од Bixby. 

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *За прикажаните апликации е потребен Android 5.0 или понова верзија.
 • *За користење на некои услуги или апликации е потребна претплата или еднократно купување.
 • *Траењето на видеоповикот е ограничено во бесплатната верзија на Webex.
 • *Во бесплатната верзија на DocuSign достапни се најмногу четири потписи.
 • *Достапноста на услуги од трети лица подлежи на промена без претходно известување.
 • *Webex meeting AR поддржува формати на датотеки .glb и .gltf.
 • *Folia е достапна само на англиски јазик.
 • *Одредени апликации може да не работат или да има потреба од лиценца (за купување) за Samsung DeX. За Wireless DeX е потребен екран што поддржува Miracast. Двата уреди мора да бидат поврзани на истата Wi-Fi мрежа.
 • *Достапноста на функцијата Air Command може да се разликува во зависност од моделот или апликацијата.
 • *За достапноста на услугата Bixby е потребна најава на корисничка сметка на Samsung и мобилен интернет. Достапните функции и карактеристики може да се разликуваат во зависност од земјата, регионот и јазикот.

Подобрете ги состаноците со AR

Лесно поставувајте интерактивен 3Д модел од паметниот телефон за да претставите нов производ или да обезбедите важни визуелни прикази.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *За прикажаните апликации е потребен Android 5.0 или понова верзија.
 • *За користење на некои услуги или апликации е потребна претплата или еднократно купување.
 • *Траењето на видеоповикот е ограничено во бесплатната верзија на Webex.
 • *Во бесплатната верзија на DocuSign достапни се најмногу четири потписи.
 • *Достапноста на услуги од трети лица подлежи на промена без претходно известување.
 • *Webex meeting AR поддржува формати на датотеки .glb и .gltf.
 • *Folia е достапна само на англиски јазик.
 • *Одредени апликации може да не работат или да има потреба од лиценца (за купување) за Samsung DeX. За Wireless DeX е потребен екран што поддржува Miracast. Двата уреди мора да бидат поврзани на истата Wi-Fi мрежа.
 • *Достапноста на функцијата Air Command може да се разликува во зависност од моделот или апликацијата.
 • *За достапноста на услугата Bixby е потребна најава на корисничка сметка на Samsung и мобилен интернет. Достапните функции и карактеристики може да се разликуваат во зависност од земјата, регионот и јазикот.

Идеите нека Ви течат како мастило на хартија

Со вграденото S Pen пенкало, со леснотија може да поврзувате идеи низ повеќе формати на документи и помеѓу колеги и клиенти. Едноставно, означете корисник за да започнете да градите дигитални портфолија заедно.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *За прикажаните апликации е потребен Android 5.0 или понова верзија.
 • *За користење на некои услуги или апликации е потребна претплата или еднократно купување.
 • *Траењето на видеоповикот е ограничено во бесплатната верзија на Webex.
 • *Во бесплатната верзија на DocuSign достапни се најмногу четири потписи.
 • *Достапноста на услуги од трети лица подлежи на промена без претходно известување.
 • *Webex meeting AR поддржува формати на датотеки .glb и .gltf.
 • *Folia е достапна само на англиски јазик.
 • *Одредени апликации може да не работат или да има потреба од лиценца (за купување) за Samsung DeX. За Wireless DeX е потребен екран што поддржува Miracast. Двата уреди мора да бидат поврзани на истата Wi-Fi мрежа.
 • *Достапноста на функцијата Air Command може да се разликува во зависност од моделот или апликацијата.
 • *За достапноста на услугата Bixby е потребна најава на корисничка сметка на Samsung и мобилен интернет. Достапните функции и карактеристики може да се разликуваат во зависност од земјата, регионот и јазикот.

Потпишувајте договори во движење

Лесно потпишувајте, праќајте и надгледувајте договори каде и да сте со мобилната апликација DocuSign eSignature на уредите Samsung.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *За прикажаните апликации е потребен Android 5.0 или понова верзија.
 • *За користење на некои услуги или апликации е потребна претплата или еднократно купување.
 • *Траењето на видеоповикот е ограничено во бесплатната верзија на Webex.
 • *Во бесплатната верзија на DocuSign достапни се најмногу четири потписи.
 • *Достапноста на услуги од трети лица подлежи на промена без претходно известување.
 • *Webex meeting AR поддржува формати на датотеки .glb и .gltf.
 • *Folia е достапна само на англиски јазик.
 • *Одредени апликации може да не работат или да има потреба од лиценца (за купување) за Samsung DeX. За Wireless DeX е потребен екран што поддржува Miracast. Двата уреди мора да бидат поврзани на истата Wi-Fi мрежа.
 • *Достапноста на функцијата Air Command може да се разликува во зависност од моделот или апликацијата.
 • *За достапноста на услугата Bixby е потребна најава на корисничка сметка на Samsung и мобилен интернет. Достапните функции и карактеристики може да се разликуваат во зависност од земјата, регионот и јазикот.

*Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Лесно уредување фотографии

Променете ја големината, ретуширајте ја. Едноставно така

Нешто не припаѓа тука? Само преместете го. Новите опции за уредување овозможени од AI Ви овозможуваат да добиете фотографија баш каква што сакате, преместувајќи предмети и интелигентно пополнувајќи ги празнините што ќе останат по нив.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Може да биде потребна најава на корисничка сметка на Samsung за да се користат одредени Samsung AI функции.
 • *Samsung не дава ветувања, уверувања или гаранции за точноста, комплетноста или веродостојноста на резултатите добиени со AI функциите.
 • *Карактеристиките на Galaxy AI ќе бидат обезбедени бесплатно до крајот на 2025 година на поддржаните уреди Samsung Galaxy. Различни термини може да се аплицираат за карактеристиките на AI, обезбедени од третa странa.
 • *За опцијата Generative Edit е потребно поврзување на мрежа и најава на корисничка сметка на Samsung. Уредувањето со Generative Edit резултира со фотографија со променета големина до 12 MP. Видлив воден жиг е ставен на слика по зачувување за да се означи дека сликата е генерирана од AI. Точноста и веродостојноста на генерираниот резултат не се загарантирани.
Galaxy Enterprise Edition

Подготвен за бизнис уште од првиот ден

Воспоставувањето Ваш сопствен систем на мобилни уреди во компанијата е лесно. Конфигурирајте ги, распоредувајте ги и управувајте со уредите на компанијата истовремено, со приспособени решенија. Ќе добиете и 5 години пуштање верзии за безбедносно одржување за континуитет во работата.

*Enterprise Edition нуди до 5 години пуштање верзии за безбедносно одржување. Честотата на пуштање верзии за безбедносно одржување (месечно, годишно) може да се разликува во зависност од моделот.

Заштитете ја доверливоста на својот бизнис

Физички одделна безбедносна платформа за хардвер ги складира најчувствителните податоци на Вашиот бизнис, како лозинки и биометриски податоци, за да додаде дополнителен слој на заштита за никогаш да не падне во погрешни раце.

*Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

*Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува. S Pen Fold Edition пенкалото се продава одделно.

Гениј за продуктивност што го собира в џеб

Моќност како на компјутер. Екран голем колку на таблет. Работна сила за мултитаскинг со повеќе екрани. И ја собира в џеб. Подгответе се за сосема ново ниво на флексибилно работење.

 • *Измерено дијагонално, големината на главниот екран на Galaxy Z Fold5 е 7,6 инчи како цел правоаголник и 7,4 инчи кога се сметаат заоблените агли; просторот за гледање е помал поради заоблените агли.
 • *Измерено дијагонално, големината на надворешниот екран на Galaxy Z Fold5 е 6,2 инчи како цел правоаголник и 6,1 инчи кога се сметаат заоблените агли; просторот за гледање е помал поради заоблените агли и дупката за камера.
Максимална продуктивност

Вашето тајно оружје за мултитаскинг

Отворајте до три прозорчиња на еден екран за да прегледувате, уредувате и пишувате пораки без да пропуштите нешто. Забрзајте ги нештата со подобрената лента со задачи којашто сега има до дванаесет апликации до кои можете да пристапите со само еден допир. А, за уште поголема ефикасност, во комбинацијата додајте го и новото, потенко S Pen Fold Edition пенкало за Galaxy Z Fold5.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Достапноста на функциите може да се разликува во зависност од земјата или регионот.
 • *S Pen Fold Edition пенкалото за Galaxy Z Fold5 се продава одделно. Користете S Pen пенкало дизајнирано за Galaxy Z Fold. Сите други S Pen пенкала или други пенкала може да го оштетат екранот. Galaxy Z Fold5 нема вграден слот за S Pen пенкало. Поддршката за S Pen пенкало е ограничена само на главниот екран.
Сеопфатни видеоповици

Затворен, видеоповик. Отворен, целосна соработка.

Споделувајте идеи со колегите, веднаш во моментот. Со Google Meet и Samsung Notes, учесниците можат заеднички да креираат во реално време. А со екранот од 7,6 инчи, ќе имате доволно простор да пишувате со S Pen пенкалото на долниот екран, а да го гледате тимот на горниот екран.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Google Meet е трговска марка на Google LLC. Достапноста на апликацијата Google Meet може да се разликува во зависност од пазарот. Потребно е оптимално мрежно поврзување и регистрација со сметка на Google.
 • *S Pen Fold Edition пенкалото за Galaxy Z Fold5 се продава одделно. Користете S Pen пенкало дизајнирано за Galaxy Z Fold. Сите други S Pen пенкала или други пенкала може да го оштетат екранот. Galaxy Z Fold5 нема вграден слот за S Pen пенкало. Поддршката за S Pen пенкало е ограничена само на главниот екран.

*Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Компактен облик

Попрактичен од кога било досега

Останете поврзани, каде и да Ве однесе работниот ден. Одново осмислената, поиздржлива шарка испорачува тенок изглед што го собира в џеб и полесно се држи в рака.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Споредено со претходни Galaxy Z Flip модели.
Flex Window од 3,4 инчи

Сѐ што Ви треба е на екранот

Отворањето е опционално со Flex Window од 3,4 инчи. Одговарајте на пораките со помош на QWERTY тастатурата. Дури и ставете го логото на Вашата компанија на приспособен лик на часовникот. Сѐ тоа правете го со истите гестикулации како кај One UI.

 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Измерено дијагонално, големината на надворешниот екран на Galaxy Z Flip5 е 3,4 инчи како цел правоаголник; просторот за гледање е приближно 95 % од целиот правоаголник поради заоблените агли и дупката за камера.

Искуство со Samsung Galaxy

Поврзано искуство

Зголемете ја продуктивноста и креативноста на сите Samsung уреди.

Се гледаат различни уреди Galaxy. Од левата страна е Galaxy Watch, Galaxy Buds, Galaxy Book, Galaxy паметен телефон, Galaxy Tab и S Pen пенкало. Некои делови од цртежот на Galaxy Tab се на документ прикажан на Galaxy Book. На Galaxy Book e прикажан екран со апликацијата Галерија на паметен телефон Galaxy. Се гледаат различни уреди Galaxy. Од левата страна е Galaxy Watch, Galaxy Buds, Galaxy Book, Galaxy паметен телефон, Galaxy Tab и S Pen пенкало. Некои делови од цртежот на Galaxy Tab се на документ прикажан на Galaxy Book. На Galaxy Book e прикажан екран со апликацијата Галерија на паметен телефон Galaxy.

One UI

Направете го Samsung Galaxy да изгледа во Ваш стил и да работи по Ваше со One UI.

Galaxy Z Flip од левата страна има заднина и додаток за дигитален часовник. До него, екранот на Galaxy Z Fold е поделен на три дела. Над него е покажана лентата за задачи на Galaxy Tab. Galaxy Watch од десната страна, со вклучено лице на часовникот. Galaxy Z Flip од левата страна има заднина и додаток за дигитален часовник. До него, екранот на Galaxy Z Fold е поделен на три дела. Над него е покажана лентата за задачи на Galaxy Tab. Galaxy Watch од десната страна, со вклучено лице на часовникот.

Smart Switch

Продолжете од таму каде што застанавте на новиот Samsung Galaxy со едноставно пренесување на податоците.

Постар уред Galaxy се наоѓа до уред Galaxy за вршење на Smart Switch. Помеѓу нив се наоѓа иконата Smart Switch. Стариот уред покажува дека е поврзан, додека новиот уред покажува „Префрлување податоци од твојот стар телефон“ со напредок од 63,8 %. Постар уред Galaxy се наоѓа до уред Galaxy за вршење на Smart Switch. Помеѓу нив се наоѓа иконата Smart Switch. Стариот уред покажува дека е поврзан, додека новиот уред покажува „Префрлување податоци од твојот стар телефон“ со напредок од 63,8 %.
 • *Сликата е симулирана за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.
 • *Достапните функции може да се разликуваат во зависност од уредот, земјата, регионот, операторот или верзијата на One UI.
 • *Уредите Samsung Galaxy дадени на сликата се продаваат одделно.

Иновативни производи за деловни корисници

Зошто да изберете Samsung за Вашиот бизнис

Клучот за успехот на илјадници компании, Samsung е направен да одговара на новиот начин на работа.

Колегите разговараат заедно. Колегите разговараат заедно.

Унапредете го начинот на кој работите

Samsung продавница за деловни корисници

Проширете го Вашиот Samsung екосистем со ексклузивни зделки за уреди.

Уреди за мобилна работа

Разгледајте го изборот на уреди со коишто Вашата работа може да стане мобилна.

Решенија за мобилна работа

Откријте ги решенијата коишто ја зголемуваат продуктивноста додека работите на телефон.

Маж држи паметен телефон за да им покаже на своите колеги информации на екранот. Маж држи паметен телефон за да им покаже на своите колеги информации на екранот.

Образование

Погледнете како Galaxy нуди решенија кои им овозможуваат на студентите да учат од каде било.

Деца користат таблети со S Pen пенкало во училница. Деца користат таблети со S Pen пенкало во училница.

Контактирајте со експерт за деловна продажба

Контактирајте со експерт за деловна продажба

Оставете Ваши податоци и нашиот тим за продажба ќе Ве исконтактира.