MOBILNI UREĐAJI

Galaxy
S21 Ultra 5G

Galaxy S21 Ultra 5G во Phantom Black боја гледан одзади со соодветно црно S Pen Pro потпрено на страната. Излегуваат четири слоја, кои претставуваат како Samsung Knox ги штити вашите податоци од чипот па нагоре: чипсет, хипервизор, јадро, софтвер и апликација.
ИМАШ ПРАШАЊА?
ИМАШ ПРАШАЊА?

Паметни телефони

Создаден за современи професионалци во движење

Паметните телефони на Samsung со нивните големи екрани се создадени за работа, со батерија која трае долго време и докажана безбедност на платформата Samsung Knox. Со поддршка на најпопуларните МДМ решенија, Samsung телефоните им овозможуваат на вработените функции кои им се потребни за продуктивност каде и да се.

ВИДИ ГИ СИТЕ
Два телефони Galaxy S21 Ultra 5G во Phantom Black боја, еден гледан од предната страна, а другиот гледан од задната страна. Оној кој е гледан од предната страна има графичка позадина на екранот.

Таблети

Разновидна продуктивност. Лесен дизајн.

Без разлика дали тоа е интеракција со корисници, соработка помеѓу вработените или индивидуална работа, разноврсните Samsung таблет уреди се за вас со нивните одлични екрани за прикажување и уредување на документи, и дополнителниот прибор како што се тастатури, S пенкала и лесен дизајн.

ВИДИ ГИ СИТЕ
Таблети