Твоја иднина. Твој монитор.

Инспирација за иднината

Репрезетативна слика за монитор
ИМАШ ПРАШАЊА?
ИМАШ ПРАШАЊА?

SMART Signage

Сеопфатно искуство. На монитор.

SMART Signage го подобрува стандардното доживување при гледањето, благодарение на реалната и неверојатна содржина. Со супериорен квалитет во својата класа, овој монитор ќе ти помогне да ги претвориш твоите креативни идеи во дела и испорачува свежи содржини кои ќе ти го привлечат вниманието, ќе те информираат и забавуваат.

Репрезетативна слика за  Smart Signage

SMART Hospitality Displays

Вниманието ти е земено на сосема нов начин. На монитор.

SMART Hospitality мониторите нудат нови и возбудливи начини на кои хотелите можат да ги забавуваат своите гости и да го освојат нивното внимание, додека истовремено ја подобруваат нивната ефикасност.

Репрезетативна слика за Smart Hospitality Displays

SMART Cloud Displays

Удобно и безбедно работно опкружување

SMART Cloud Displays – овие монитори имаат ефикасен VDI интерфејс што ја подобрува продуктивноста на вработените благодарение на подобрената, ергономска работна околина

Репрезетативна слика за  SMART Cloud Displays

Врвен бизнис монитор SH85

Подобри перформанси со Samsung Business Monitors

Екстремно висок квалитет на PLS екран без рамка на три страни

Репрезетативна слика за бизнис монитор