Samsung решенија за големи претпријатија

᠎

Зошто да изберете Samsung за големи претпријатија

Samsung ги придвижува големите претпријатија. Мобилната технологија со високи перформанси ја трансформира работата. Нашето неуморно иновирање, отворената архитектура и невообичаено високите стандарди за безбедност поттикнуваат раст.

᠎

Достигнувања во производите и решенијата

Напредокот бара иновација. Нашите технолошки достигнувања го водат вашето претпријатие понапред. И побргу. Со 5G брзина. Ги лансиравме првите 5G уреди и дури градиме приватни 5G мрежи исклучиво за деловна употреба.

А тука се и нашите производи. Од револуционерното S Pen пенкало до искуството со прикажување на голем екран преку Samsung DeX, нашите иновации го трансформираат начинот на кој се работи. Од ден. За ден.

ОТКРИЈТЕ ГИ УРЕДИТЕ
откријте ги уредите

Поставуваме безбедносен стандард

Ви ја претставуваме Samsung Knox платформата. Врвната безбедност вградена во повеќето процеси на производство на Galaxy уреди значи постојана заштита од чипсет до податоци*. Како водечки производител во индустријата и дизајнер на клучни компоненти на уредите, ние ги составуваме повеќето Galaxy уреди во нашите сопствени фабрики*. Овој безбедносен пристап кој тргнува од чипот па нагоре ја става приватноста на корисниците на прво место. И токму тоа е причината зошто Gartner ѝ даде на Knox платформата 27 ознаки за „силна“ заштита од проценетите 30.**

ОТКРИЈТЕ ГО KNOX

*Samsung Knox успешно ги исполни строгите барања за безбедност коишто ги поставија владите и големите претпријатија ширум светот, пружајќи им на деловните корисници робусно решение за мобилна безбедност. https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications Може да не е применливо избирање уреди. https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices.
**Во извештајот на Gartner, Knox платформата 3,2 доби 27 од 30 ознаки за „силна“ заштита. Gartner, Inc. Mobile OSs и безбедност на уред: Споредба на платформи, Патрик Хевеси, 6 мај 2019 година.

ОТКРИЈТЕ ГО KNOX

*Samsung Knox успешно ги исполни строгите барања за безбедност коишто ги поставија владите и големите претпријатија ширум светот, пружајќи им на деловните корисници робусно решение за мобилна безбедност. https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications Може да не е применливо избирање уреди. https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices.
**Во извештајот на Gartner, Knox платформата 3,2 доби 27 од 30 ознаки за „силна“ заштита. Gartner, Inc. Mobile OSs и безбедност на уред: Споредба на платформи, Патрик Хевеси, 6 мај 2019 година.

Можностите започнуваат со нашиот отворен екосистем

Соработката е патот до успехот. Силните соработки со корисници и светски технолошки лидери како Microsoft, IBM, Cisco и други нѐ доведоа кадешто сме денес - и ќе не однесат уште подалеку. Нашиот отворен екосистем се погрижува Samsung системите да бидат флексибилни, иновативни и подготвени за интеграција во вашите постојни поставки и системи.

ОТКРИЈТЕ ГИ ПАРТНЕРИТЕ

Knox решенија за мобилност во претпријатијата

Развивање. Управување. Ажурирање. Дозволете Knox да се погрижи за сѐ. Knox е вашиот комплетен пакет решенија за претпријатија, дизајниран за лесно одржување на сите уреди во вашата организација коишто се под ИТ-контрола. Секогаш. Секаде. За секоја индустрија.

᠎
Обезбедете

Заштитете го вашиот бизнис со повеќеслојна врвна безбедносна платформа која вклучува подобрени карактеристики за сигурност и управување.

᠎
Развивајте

Далечински конфигурирајте колку било уреди, приспособувајќи ги за секоја потреба. Развивајте директно кон вашите вработени, веднаш откако ќе го отпакувате уредот.

᠎
Управувајте

Моќно, но флексибилно контролирање и управување на повеќе платформи со уредите на претпријатието.


Техничка поддршка за претпријатија

Максимизирајте ја вашата технолошка инвестиција со експертите на Samsung за мобилност на претпријатијата кои ќе му помогнат на вашиот ИТ тим. Хардвер. Софтвер. Безбедност. Оперативен систем. Го поддржуваме сѐ ова, решавајќи проблеми и кроејќи решенија кои функционираат за вашето претпријатие. Со само една точка на контакт за леснотија и ефикасност.

Enterprise Technical Support

Запознајте ги организациите што го менуваат начинот на кој работат со Samsung

Паметни телефони и таблети подготвени за работа

Galaxy Enterprise Edition уредите се создадени за работа.