Aangemeld of afgemeld blijven bij je Samsung.com-account

De optie "Aangemeld blijven" is een handige manier om Samsung.com te gebruiken. Wanneer je ervoor kiest om aangemeld te blijven, kun je direct toegang krijgen tot Samsung.com-services en je account beheren zodra je de website opent. Daarnaast vermijd je de extra stap om telkens je inloggegevens in te voeren wanneer je de site bezoekt.

Een persoon die toegang heeft tot zijn Samsung.com-account en -services op een laptop.

Opmerkingen:

• De optie "Aangemeld blijven" is alleen beschikbaar in de webbrowser en kan per land verschillen.
  • Om veiligheidsredenen wordt aangeraden deze functie alleen te gebruiken op je persoonlijke apparaten.
  • "Aangemeld blijven" werkt mogelijk niet voor andere websites, zoals SmartThings Find (Web), Members Community, enz.
Samsung.com in een webbrowser. Samsung.com in een webbrowser.

Stap 1. Ga naar Samsung.com > Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek > Selecteer Inloggen/Account maken.

Aanmeldingspagina voor Samsung-account. Aanmeldingspagina voor Samsung-account.

Stap 2. Voer het e-mailadres van je account in > Selecteer Aangemeld blijven > Klik op Volgende > Voer je wachtwoord in > Klik op Aanmelden.

Als "Aangemeld blijven" is ingeschakeld, blijft deze functie één jaar actief vanaf het moment dat je op Samsung.com bij je account inlogt. Deze periode wordt telkens wanneer je toegang krijgt tot je account op de website met een extra jaar verlengd.

Opmerking: Als je je Samsung-account niet binnen een jaar na het activeren van "Aangemeld blijven" gebruikt, wordt de functie automatisch gedeactiveerd.

Als je niet meer aangemeld wilt blijven bij je Samsung-account, zijn er drie manieren om "Aangemeld blijven" uit te schakelen: uitloggen, het wachtwoord voor je Samsung-account wijzigen of de cache en cookies van je webbrowser wissen.

Bij je Samsung-account uitloggen

• Om bij je account uit te loggen, klik je op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer je Uitloggen.

Het wachtwoord voor je Samsung-account wijzigen

Menu Samsung-account. Menu Samsung-account.

Stap 1. Om toegang te krijgen tot je accountinstellingen: ga naar Samsung.com > klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek > selecteer je naam in het menu.

Pagina met accountinstellingen. Pagina met accountinstellingen.

Stap 2. Selecteer het tabblad Beveiliging op de pagina met accountinstellingen.

Scherm voor identiteitsverificatie. Scherm voor identiteitsverificatie.

Stap 3. Voer je huidige wachtwoord in om je identiteit te verifiëren en klik vervolgens op Bevestigen.

Instellingenpagina "Beveiliging". Instellingenpagina "Beveiliging".

Stap 4. Klik op Wachtwoord wijzigen.

Pagina "Wachtwoord wijzigen". Pagina "Wachtwoord wijzigen".

Stap 5. Wijzig je wachtwoord: voer "Huidig wachtwoord" in, voer een "Nieuw wachtwoord" in, bevestig het nieuwe wachtwoord en klik op Wijzigen.

Bevestigingspagina "Uitloggen bij alle apparaten". Bevestigingspagina "Uitloggen bij alle apparaten".

Stap 6. Selecteer Uitloggen bij alle apparaten wanneer daarom wordt gevraagd, om je bij alle huidige en bestaande sessies af te melden.

Opmerking: Alle huidige en bestaande aanmeldsessies worden afgesloten wanneer je Uitloggen bij alle apparaten selecteert.

Je browsercache en -cookies wissen

• Als je je webbrowsercache en -cookies wist of verwijdert, word je uitgelogd bij je huidige en bestaande inlogsessies.

Wees voorzichtig bij het kiezen van de optie om aangemeld te blijven. Om je persoonlijke informatie en apparaten te beschermen, wordt aangeraden deze functie alleen te gebruiken op je persoonlijke apparaten. En vergeet niet uit te loggen wanneer je toegang hebt tot je account vanaf een openbare computer.

Als "Aangemeld blijven" is geactiveerd op een apparaat dat je bent verloren, moet je je wachtwoord wijzigen om ongewenste toegang tot je persoonlijke informatie en accountgegevens te voorkomen.

Tooltip 'Aangemeld blijven'.