Gebruikers die geen gebruik mogen maken van de ECG-functie

De Samsung Health Monitor-app is ontwikkeld om je gezondheid op elke mogelijk manier in de gaten te houden. Maar er zijn enkele gevallen waarin het gebruik niet toegestaan is.

Weergave van een Samsung Watch met het ECG-scherm naast een verbodsbord.

Volg de onderstaande waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen:

• Gebruik de ECG Monitor-app NIET als je een geïmplanteerde pacemaker, geïmplanteerde hartdefibrillator of andere geïmplanteerde elektronische apparaten hebt.
  • De ECG-app is niet bedoeld voor gebruikers met bekende hartritmestoornissen andere dan boezemfibrillatie of gebruikers jonger dan 22 jaar.
  • Voer GEEN ECG-metingen uit tijdens lichamelijke activiteit.
  • Voer GEEN ECG-metingen uit tijdens een medische procedure (bijvoorbeeld een operatie of externe defibrillatieprocedures).
  • Voer GEEN ECG-metingen uit wanneer de Galaxy Watch zich in de buurt van sterke elektromagnetische velden bevindt (bijvoorbeeld magnetische resonantiebeeldvorming (MRI) of röntgenapparatuur, elektromagnetische antidiefstalsystemen en metaaldetectoren).
  • Zorg ervoor dat de vingers die worden gebruikt om het ECG op te nemen onbedekt zijn en vrij zijn van kneuzingen, littekens of snijwonden.
  • Bepaalde fysiologische omstandigheden kunnen voorkomen dat sommige mensen een signaal hebben dat sterk genoeg is voor de ECG-app om te detecteren en te analyseren.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Samsung-apparaten.