Lees hoe je Gaming Hub gebruikt

De beste manier om altijd optimaal te profiteren van de Gaming Hub is om deze app altijd op je hoofdscherm te laten staan. Zo doe je dat:

1 Afbeelding van het scherm "Algemene voorwaarden" van Gaming Hub

Volg deze stappen om de Gaming Hub-app op je hoofdscherm weer te geven:

1 Tik op de optie Instellingen vanuit je hoofdscherm of vanuit het Apps-scherm.
2 Tik op de optie Geavanceerde instellingen.
3 In dit scherm kun je Gaming Hub-app in- of uitschakelen.

Meer vragen over Gaming Hub

Je kunt Gaming Hub ook zonder Samsung-account gebruiken. Als je specifieke functies zoals Gamer Profiel wilt gebruiken, moet je een Samsung-account registreren en inloggen.

Naargelang de ouderinstellingen op het Samsung-account, worden sommige functies in Gaming Hub mogelijk beperkt.

Ga voor meer informatie over Samsung-accounts naar de Samsung Account-website.

Gaming Hub maakt juridisch gebruik van informatie die gebruikers aangeleverd hebben en doet hun best om ervoor te zorgen dat rechten en voorkeuren altijd beschermd worden. Om gebruikers game-gerelateerde functies en optimale dienstverlening te kunnen leveren, moet Gaming Hub toestemming van de gebruiker krijgen voor het privacybeleid van Gaming Hub.

Als je meer informatie wilt over het Privacybeleid, start je de Gaming Hub Instellingen en selecteer je Privacykennisgeving.

In tegenstelling tot andere apps gebruikt Gaming Hub geen abonnement of opzegprocedure en kun je Gaming Hub gebruiken door een verbinding te maken met een Samsung-account.

Als je persoonlijke gegevens uit Gaming Hub wil verwijderen, volg je de onderstaande stappen.

Let op: Als je gegevens wist uit het privacybeleid van Gaming Hub, kan het gebruik van Gaming Hub tijdens het verwijderen beperkt worden.

1 Open je Gaming Hub-app en tik op het menu Meer in de rechterbovenhoek van het Gaming Hub-startscherm.

※ Als jouw Gaming Hub-versie lager is dan 7.0, bevindt het menu 'Meer' zich in de rechteronderhoek van het Gaming Hub-startscherm.

2 Tik op de optie Instellingen.
3 Tik op dit scherm op de optie Persoonlijke gegevens wissen.
2 Weergave van stap 3. Weergave van het "Gaming Hub-instellingenscherm" met een tik op de optie "Persoonlijke gegevens wissen".
4 Met het bovenstaande wordt je naar een nieuw scherm geleid waar je de vraag krijgt of je zeker weet of je deze actie wilt uitvoeren. Zo ja, tik dan op de knop Wissen.

Let op: Zodra de gegevens verwijderd zijn, kunnen ze niet meer hersteld worden.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Smartphones.