SmartThings Find gebruiken om een verloren S Pen Pro te vinden

Als je Bluetooth of Air Command gebruikt om je S Pen Pro met je Galaxy-telefoon te koppelen, kun je met behulp van de SmartThings Find-functie de locatie van de pen zien, ongeacht waar hij is. Als je dan je S Pen Pro kwijtraakt, kan SmartThings Find je een kaart met gedetailleerde gegevens zoals adressen en tijdstempels geven.

Eén zwarte Samsung S Pen Pro achtergelaten.

Opmerkingen:

• Je moet op je Samsung-account inloggen om SmartThings te kunnen gebruiken.
  • De ingebouwde S Pen ondersteunt deze functie niet. De S Pen Pro ondersteunt deze functie als een apart verkrijgbaar accessoire.

Als je ooit je S Pen Pro kwijtraakt, kun je de functie Offline zoeken in SmartThings Find gebruiken om je pen te vinden, zelfs als hij niet is verbonden. Je moet echter wel de functie ingeschakeld hebben voordat je de S Pen Pro kwijtraakt.

Stap 1. Open de SmartThings-app > tabblad Leven > blok Find. Tik vervolgens op Meer opties (de drie verticale puntjes)

Pagina SmartThings Leven met het blok Find. Pagina SmartThings Leven met het blok Find.
Kaart van Samsung-apparaatlocaties met het pictogram Meer opties. Kaart van Samsung-apparaatlocaties met het pictogram Meer opties.

Stap 2. Tik op Instellingen > Toestaan dat apparaten kunnen worden gevonden.

Kaart van Samsung-apparaatlocaties met de optie Instellingen geselecteerd. Kaart van Samsung-apparaatlocaties met de optie Instellingen geselecteerd.
Toestaan dat apparaten kunnen worden gevonden in het vervolgkeuzemenu Instellingen. Toestaan dat apparaten kunnen worden gevonden in het vervolgkeuzemenu Instellingen.

Stap 3. Tik op het schuifje Offline zoeken om de functie te activeren.

Kaart van Samsung-apparaatlocaties met de optie Instellingen geselecteerd. Kaart van Samsung-apparaatlocaties met de optie Instellingen geselecteerd.

Opmerkingen:

• De S Pen Pro moet aan zijn om gevonden te kunnen worden.
  • Je kunt ook de functie 'Versleutel offline locatie' inschakelen als je wilt dat je apparaat alleen door jou gevonden kan worden.

Als je een van je Samsung-apparaten of accessoires, zoals je S Pen Pro, kwijtraakt, kun je SmartThings Find gebruiken om hem snel en gemakkelijk te vinden.

Stap 1. Ga naar de SmartThings-app > tabblad Leven > blok Find.

Pagina SmartThings Leven met geselecteerde Find-kaart. Pagina SmartThings Leven met geselecteerde Find-kaart.

Stap 2. Veeg naar links (indien nodig) en tik op het blok S Pen Pro. Tik vervolgens op Vernieuwen om de locatie van je S Pen Pro op de kaart bij te werken.

Blok S Pen Pro met het pictogram Vernieuwen. Blok S Pen Pro met het pictogram Vernieuwen.

Stap 3. Tik op Meer en tik vervolgens op Navigeren om te zien hoe je vanaf jouw locatie naar de locatie van je S Pen Pro kunt gaan.

De optie Navigeren in het keuzemenu Meer. De optie Navigeren in het keuzemenu Meer.

Let op: Als je denkt dat je apparaat gestolen is, ga dan niet naar de locatie op de kaart. Neem in plaats daarvan contact op met de autoriteiten.