Hoe zet ik het beeldscherm van de laptop op een tweede scherm ?

Wil je een tweede scherm als computermonitor gebruiken, volg dan de volgende stappen.

Tweede scherm als computermonitor instellen
1. Koppel een HDMI, DVI-HDMI of VGA kabel tussen je Samsung Televisie en je Notebook/Computer
2. Ga naar → Configuratiescherm → Vormgeving en persoonlijke instellingen → Beeldscherm → Schermresolutie.
3. Kies vervolgens bij het kopje ‘meerdere schermen’ de optie die u wilt gebruiken.
4. Schakel de Televisie in en kies door middel van de SOURCE knop op uw afstandsbediening de juiste bron.

Beeldschermen

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Bedankt voor je feedback!

Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag verder.

Online
24/7 bereikbaar

WhatsApp

Stel je vraag op WhatsApp
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Messenger

Stel je vraag op Messenger
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Twitter

Stel je vraag aan ons op Twitter
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Community
of deel je ervaringen met andere
Samsung gebruikers

Facebook

Stel je vraag aan ons op Facebook
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Telefoon
24/7 bereikbaar

Door de landelijke maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus kan de wachttijd wat langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. We raden je aan ons een bericht te sturen via Whatsapp of via Messenger.

lokaal tarief