Hoe zet ik het beeldscherm van de laptop op een tweede scherm?

Wil je een tweede scherm als computermonitor gebruiken, volg dan de volgende stappen.

Tweede scherm als computermonitor instellen
1. Koppel een HDMI, DVI-HDMI of VGA kabel tussen je Samsung Televisie en je Notebook/Computer
2. Ga naar → Configuratiescherm → Vormgeving en persoonlijke instellingen → Beeldscherm → Schermresolutie.
3. Kies vervolgens bij het kopje ‘meerdere schermen’ de optie die u wilt gebruiken.
4. Schakel de Televisie in en kies door middel van de SOURCE knop op uw afstandsbediening de juiste bron.

Beeldschermen