Hoe gebruik ik mijn vaatwasser (type 2) met SmartThings?

Verbind je Samsung vaatwasser met de SmartThings app en beheer je keukentaken met een simpele aanraking. Via de SmartThings app vindt je de meest efficiënte manier om jouw tijd en energie te besparen.

Ervaar verschillende functies met SmartThings

SmartThings appkan een eenvoudige afstandsbediening voor je apparaat.zijn. Om de verschillende en handige vaatwasserfuncties via de app te gebruiken, verbindt je jouw Samsung vaatwasser met de SmartThings app op je smartphone. Selecteer vervolgens eenvoudigweg de gewenste functies op het scherm en tik erop.

Zorg ervoor dat je vaatwasser en smartphone zijn verbonden met een wifi-netwerk voordat je begint. Alle functies zijn beschikbaar via een wifi-verbinding. Nadat je je hebt aangemeld bij de SmartThings-app met je Samsung-account en de instellingen hebt gekozen, worden de SmartThings-app en vaatwasser automatisch gesynchroniseerd.

Let op: de SmartThings app-verbinding en beschikbare functies kunnen variëren, afhankelijk van het model vaatwasser dat je hebt.

samsung vaatwasser met smartthings type2

Ontdek de belangrijkste functies op SmartThings

Let op: de SmartThings-schermcategorieën kunnen variëren, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden of het apparaat dat je hebt.

Het is eenvoudig en gemakkelijk om een basis wascyclus in te stellen. Volg de onderstaande stappen. Je kunt extra instellingen toevoegen voor de cycli op het scherm.

vaatwasser type2 smartthings hoofdscherm vaatwasser type2 smartthings hoofdscherm

Stap 1.
Kies de gewenste cyclus. De cyclusopties zijnEco, Intensief, Delicaat, Express 60, Voorwasen Zelfreiniging.

vaatwasser type2 speed booster en ontsmettingsfuncties vaatwasser type2 speed booster en ontsmettingsfuncties

Stap 2.
Tik op de wisseltoetsen om de functies Speed Booster enOntsmetten in of uit te schakelen.

vaatwasser type2 smartthings startvertraging vaatwasser type2 smartthings startvertraging

Stap 3.
Selecteer de functie Delay start om een cyclus tot 24 uur uit te stellen.

vaatwasser type2 smartthings rekselectie vaatwasser type2 smartthings rekselectie

Stap 4.
Kies Selection (rekselectie) om de wasgegevens voor een specifiek rek in de vaatwasser in te stellen.

Gebruikshandleiding met gedetailleerde richtlijnen voor elke lading artikelen, hoe wasmiddel te gebruiken, filters te reinigen, enz.

afwasmachine type2 smartthings hoe te gebruiken gebruikshandleiding 1 afwasmachine type2 smartthings hoe te gebruiken gebruikshandleiding 1

Home Screen
Sleep om de HomeCare Wizard te zien.

afwasmachine type2 smartthings hoe te gebruiken gebruikshandleiding 2 afwasmachine type2 smartthings hoe te gebruiken gebruikshandleiding 2

Asistente HomeCare
Pulsa en el Asistente HomeCare.

afwasmachine type2 smartthings hoe te gebruiken gebruikshandleiding 3 afwasmachine type2 smartthings hoe te gebruiken gebruikshandleiding 3

HomeCare Wizard
Tik op de HomeCare Wizard.

afwasmachine type2 smartthings hoe te gebruiken gebruikshandleiding 4 afwasmachine type2 smartthings hoe te gebruiken gebruikshandleiding 4

Gebruikshandleiding
Selecteer Gebruikshandleiding om de details te zien.

Gids voor het gebruik van de vaatwasser

Hier vindt je verschillende richtlijnen om je vaatwasser efficiënter te gebruiken.

Tik op Downloaded cycle om een speciale cyclus te kiezen die je rechtstreeks vanuit jouw vaatwasser kunt gebruiken.

afwasmachine type2 smartthings hoe de gedownloade gebruikshandleiding cyclus 1 te gebruiken. afwasmachine type2 smartthings hoe de gedownloade gebruikshandleiding cyclus 1 te gebruiken.

Home Screen
Sleep om de Gedownloade cyclus te zien.

afwasmachine type2 smartthings hoe de gedownloade gebruikshandleiding cyclus 2 te gebruiken. afwasmachine type2 smartthings hoe de gedownloade gebruikshandleiding cyclus 2 te gebruiken.

Downloaded cycle
om een speciale cyclus te downloaden die je rechtstreeks vanuit jouw vaatwasser kunt gebruiken

afwasmachine type2 smartthings hoe de gedownloade gebruikshandleiding cyclus 3 te gebruiken. afwasmachine type2 smartthings hoe de gedownloade gebruikshandleiding cyclus 3 te gebruiken.

Selecteer een cyclus
Selecteer de gewenste cyclus en tik op Apply.

Opmerking:

• Beschikbare technologieën en functies kunnen per land, serviceprovider, netwerkomgeving of product verschillen.
  • Voordat je de app verbinding uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie.
  • De afbeeldingen op het mobiele scherm van deze inhoud kunnen verschillen, afhankelijk van het model toestel dat jij hebt.
Samsung Community Samsung Community

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Samsung community
of deel je ervaringen met andere gebruikers.

Remote Service Remote Service

Hulp op Afstand

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor TV.

Bedankt voor je feedback!