Hoe kan ik mijn Jet Bot gebruiken met SmartThings?

Bedien je Samsung-apparaten met een innovatief smart-compatibel platform dat je dagelijkse leven vereenvoudigt. Verbind je Jet Bot met de SmartThings app en beheer hem met een simpele aanraking voor meer vrije tijd terwijl je tegelijkertijd je klusjes vermindert.

Ervaar verschillende Jet Bot-functies met SmartThings

Om verschillende en handige Jet Bot functies te gebruiken, verbindt je je Jet Bot met de SmartThings app op je smartphone. SmartThings app is een eenvoudige, gemakkelijke afstandsbediening voor je apparaat.

Zorg ervoor dat je Jet Bot en smartphone zijn verbonden met een wifi-netwerk voordat je begint. Alle functies zijn beschikbaar via een wifi-verbinding. Synchroniseer ook je Samsung-account en SmartThings app met je Jet Bot.

jet bot met smartthings

Wanneer je klaar bent met het verbinden van Jet Bot met SmartThings, zie je de geïnstalleerde Robot (stofzuiger) kaart op het beginscherm van de SmartThings app. Klik op Robot-kaart om te beginnen en selecteer je land. Blijf SmartThings volgen, zodat Jet Bot een taal kan instellen en begint te leren over je huisruimte.

Open de SmartThings app en tik op Robot Open de SmartThings app en tik op Robot

Stap 1. Klik op de Robot kaart op het SmartThings startscherm.

Taal kiezen Taal kiezen

Stap 2. Kies Taal.

Selecteer leer lay-out Selecteer leer lay-out

Stap 3. Selecteer de methode om kaarten te maken.

Selecteer maak kaart tijdens het schoonmaken Selecteer maak kaart tijdens het schoonmaken

Stap 4. Wanneer Kaart maken tijdens het schoonmaken is geselecteerd, begint Jet Bot een kaart te bouwen met zijn LiDAR sensor.

Jet Bot maakt kaarten Jet Bot maakt kaarten

Stap 5. Jet Bot maakt kaarten door de structuur en grootte van het huis te meten met zijn LiDAR sensor.

Jet Bot maakt de kaart en onderscheidt automatisch gebieden Jet Bot maakt de kaart en onderscheidt automatisch gebieden

Stap 6. Jet Bot maakt de kaart en onderscheidt de gebieden automatisch.

(Je kunt de gebiedsnamen bewerken in de categorie Hernoemen van Kaart bewerken. Ga om te controleren de Beheer kaarten op de onderstaande beeldsplitsing)

Tik op de instellingen Tik op de instellingen

Stap 7. Tik op de drie puntjes aan de rechterbovenkant als je de basisinstellingenwil zien.

Instellingenmenu  Instellingenmenu

Stap 8. Je kunt de basis Instellingen en Informatie van Jet Bot hier beheren.

Opmerking: De functie Rondom meubilair is alleen beschikbaar in het Jet Bot AI + model.

Na het maken van kaarten, tik je op de drie puntjes aan de bovenkant van de rechterkant om de categorie 'Instellingen' te openen.

• Geluidsmodus: Je kunt het apparaat instellen met 3 soorten geluiden. (Stem / Effect / Stilte)
  • Taal: 14 talen zijn beschikbaar.
  • Volume: Je kunt het geluidsvolume van het toestel op 4 niveaus instellen. (Stil / Niveau 1 / Niveau 2 / Niveau 3)
  • Verboden tijd: Als je de Verboden tijd instelt, zal de Jet Bot gedurende deze tijd niet reinigen.
  • Vind Robotstofzuiger: Je kunt zien waar het apparaat is.
  • Ontwijkende hindernis grootte: Je kunt de robot instellen om obstakels te vermijden met 3 niveaus van gevoeligheid. (Klein / Middel / Groot)
  • Obstakeldetectie: Je kunt de soorten obstakels in je kamer/locatie instellen.
  • Instellingen optie wandreiniging: Je kunt de Jet Bot instellen om rond muren te reinigen. (Aan / Uit)

Opmerking: Wandreinigingsoptie-instellingen is alleen beschikbaar in het Jet Bot AI + model.

SmartThings stofzuiger huis navigeren

Je kunt SmartThings gebruiken als afstandsbediening voor je Jet Bot. Tik op de Robotkaart op de stofzuiger van het startscherm van de SmartThings-app om te beginnen met het beheer van je Jet Bot. U ziet de basiscategorieën zoals hieronder.

Tik gewoon op de categorieën en beheer de instellingen. De categorieën van het SmartThings-startscherm kunnen variëren, afhankelijk van de lokale omstandigheden of het Jet Bot-model dat je hebt.

smartthings stofzuiger beginscherm

Je kunt de standen kiezen die gespecialiseerd zijn voor een efficiënte reiniging. Tik op de Modus op het Robotstofzuiger beginscherm.

Modus type 1 (reinigt eerst het hele gebied, en eindigt met de muren): Jet Bot vangt eerst het vuil op dat in de hoeken en randen van het hele gebied vastzit.

Modus type 2 (reinigt eerst de wanden en randen, voordat de hele ruimte wordt gereinigd): Jet Bot zal eerst het alledaagse stof en vuil verwijderen, voordat de hele ruimte wordt gereinigd.

Modus type 3 (Beweegt in een zigzagpatroon en reinigt snel het hele gebied): Jet Bot reinigt snel het hele gebied in een zigzag patroon.

jet bot mode functies

Opmerking: Geselecteerde opties kunnen tijdens het reinigen niet worden gewijzigd. (Wijzigingen zullen in de volgende stofzuigsessie worden verwerkt)

Je kunt hier de zuigkrachtstanden van de Jet Bot kiezen.

zuigkracht geselecteerd zuigkracht geselecteerd

Zuigkracht
Tik op Zuigkracht op het startscherm.

Zuigkracht max Zuigkracht max

Max
Jet Bot reinigt krachtig met maximale zuigkracht.

Zuigkracht smart Zuigkracht smart

Smart
Jet Bot reinigt met normale zuigkracht, maar wanneer een tapijt of een grote hoeveelheid stof wordt gedetecteerd, zal het met maximale zuigkracht reinigen.

Zuigkracht normaal Zuigkracht normaal

Denormale
Jet Bot reinigt met lage zuigkracht, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Jet Bot kan de reinigingsinstellingen herhalen totdat de batterij volledig is ontladen.

• Bij Jet Bot AI +blijft de herhaalde reinigingsfunctie werken tot het batterijniveau ~8% bedraagt.
  • Voor Jet Bot / Jet Bot +blijft de herhaalde reinigingsfunctie werken tot het batterijniveau ~14% bedraagt.

Realtime locatie / Schoonmaak routegids: Nu kan je de beweging van Jet Bot snel bekijken op een kaart van je huis, waar je ook bent, en zien waar hij heeft schoongemaakt, hem opdracht geven te pauzeren of te stoppen, en de schoonmaakgeschiedenis bekijken.

• Toont de locatie en het bewegingspad in realtime tijdens het reinigen.
  • Toont vermeden obstakels op de kaart (toon het herkende objectbeeld, types met geselecteerd icoon) (*Jet Bot AI + enkel)

Reinigingsresultaten gids: Deze functie toont reinigingsresultaten zoals reinigingstijd, gereinigde zone, vermeden obstakels, stoffige zones en elektriciteitskabels op de kaart.

Reinigingsgeschiedenis: Jet Bot kan tot 50 reinigingsbeurten weergeven.

Opnieuw reinigen (Obstakelzone) (*Jet Bot AI + Alleen): Het toont de reinigingstijd, het gebied, het vermijden van obstakels op de kaart, stoffige gebieden, gereinigde bewegingspaden, enz. als resultaat van de reiniging.

Jet Bot heeft actieve stereocamera-achtige sensoren die elk voorwerp van meer dan 1 centimeter hoog kunnen detecteren op een afstand van maximaal 1 meter. Gebaseerd op deep learning AI-technologie met 3D-sensoren, heeft Jet Bot vooraf meer dan 1 miljoen beelden geleerd om verschillende objecten te herkennen. Hierdoor kan Jet Bot een efficiënte kaart met zones maken, en vervolgens de zones in je huis reinigen.

Als je op de categorie Kaarten beheren tikt, zie jw 4 secties om groepen te beheren en de kaarteditie in te stellen die bij je huis past. Bekijk hieronder hoe je elke sectie kunt beheren.

Raak het blauwe vakje op het scherm aan, stel het gedeelte in en zoneer het gedeelte dat je wil reinigen.

smartthings vacuüm kaart beheer

1. No-go zones

no go zones geselecteerd no go zones geselecteerd

No-go zones
Stel zones in die je niet wilt schoonmaken. Stel de uitsluitingszones in via de instelling van het verboden vak, zoals toilet/portiek/andere (kamer, wasruimte, multifunctionele ruimte, enz.)

Stel badkamer in Stel badkamer in

Badkamer
Stel de badkamer in als een no-go zone.

Set Ingang in Set Ingang in

Ingang
Stel ingang in als een no-go zone.

voeg andere verboden toegang zones toe voeg andere verboden toegang zones toe

Enz.
Je kunt meer kamertypes toevoegen aan de zones die niet mogen worden betreden, zoals kinderkamer, waskamer en multifunctionele kamer.

Opmerking: Rond de lader mag geen ruimte worden vrijgemaakt, behalve voor reiniging.

2. Kaart bewerken

Kaart bewerken Kaart bewerken

Bewerkkaart
Ga naar Bewerk kaart om je kamers op de kaart te beheren.

Verdeel kamer Verdeel kamer

Kamer verdelenJe kunt kamers per sectie verdelen en configureren. Tik op het scherm om een lijn te trekken om de kamer te verdelen. Jet Bot reinigt de geselecteerde kamers en plekken, zodat je de ruimte gerichter kunt beheren.

Kamers combineren Kamers combineren

Kamers combineren
Je kunt 2 aangrenzende kamers combineren.

Hernoemen Hernoemen

Naam wijzigen
Selecteer de kamernaam die je wilt wijzigen.

3. Bewerk meubels en toestellen

Je kan het meubelstuk of apparaat kiezen dat je wil veranderen.

• Voeg meubels en apparaten toe: Tik op de knop om te beginnen met bewerken.
  • Kies lijst: Jet Bot reinigt rond de meubels en huishoudelijke apparaten die je toevoegt.
voeg meubels en toestellen toe

Opmerking: De functie meubels en apparaten bewerken is alleen beschikbaar in het Jet Bot AI + model.

4. Kaart resetten

Ja kant de huidige kaart wissen om deze te vervangen door een nieuwe. Tik op de Reset kaart knop om te beginnen.

6reset kaart

Instelling schoonmaakreserveringsoptie

U kunt de dag, tijd, modus, zuigkracht, type reiniging (kamer/meubel/zone-instelling) van een schoonmaaksessie instellen en plannen.

De HomeCare Wizard toont je het percentage verbruikte verbruiksartikelen zoals motorfilters, krachtige filters en stofzakken, en laat je ook weten wanneer ze moeten worden vervangen.

Apparaatonderhoud

• Beschikbaar om de Jet Bot filter gebruiksinformatie te zien.
  • Je kunt het gebruikspatroon controleren met de functies Wekelijks gebruik / Vaak gebruikte tijd.
  • Beschikbaar om de AI-diagnosefunctie te beheren.

Accessoires

Je kan de accessoire-instellingen van het toestel zien, de gebruikershandleiding, enz.

Opmerking:

• Je moet de Home Care Manager Service-app downloaden in de SmartThings-app.
  • Het is mogelijk dat deze niet compatibel is met sommige tablets en apparaten.

Opmerking:

• Beschikbare technologieën en functies kunnen per land, serviceprovider, netwerkomgeving of product verschillen.
  • Voordat je de app verbinding uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie.
  • De afbeeldingen op het mobiele scherm van deze inhoud kunnen verschillen, afhankelijk van het model toestel dat jij hebt.