Hoe kan ik mijn Jet Bot verbinden met SmartThings?

Geniet van een comfortabeler leven met de Samsung SmartThings app. Verbind je thuisapparaten op de SmartThings-app en beheer ze met een simpele aanraking. Je kunt het batterijniveau van de apparaten controleren via de SmartThings app zonder de afstandsbediening. Ook kun je de automatische reinigingsfunctie instellen wanneer je weggaat en de Jet Bot zal je bij terugkeer in de lader op de hoogte brengen van eventuele problemen. Je kunt zelfs controleren hoe het met je huisdier gaat.

Vereisten voor aansluiting

Figure montrant la connexion de tous vos appareils à l’application SmartThings.

Controleer het besturingssysteem van je toestel

De SmartThings-app is beschikbaar op Android/iOS. Voordat je je smartphone op je Jet Bot aansluit, moet je eerst controleren of aan de volgende eisen is voldaan.

Android

iOS

Besturingssysteem

Android 6.0 of hoger

iOS 10.0 of hoger

Type apparaat

Smartphone, tablet

iPhone 6 of hoger, iPad

RAM-grootte

2 GB of meer

2 GB of meer

Ondersteuning resolutie

1280*720(HD)

1920*1080(FHD)

2560*1440(WQHD)

1334*750

1920*1080

App preload criteria

RAM 2 GB of meer

Bluetooth 4.0 of hoger

Terminal geschikt voor wifi-mirroring

RAM 2 GB of meer

Bluetooth 4.0 of hoger

Terminal geschikt voor wifi-mirroring

Je smartphone verbinden met het wifi-netwerk

• Op je smartphone: Tik op instellingen > verbinding > wifi > selecteer een router om verbinding mee te maken (voer wachtwoord in bij het instellen van beveiliging)
  • Als de verbinding goed is, zal de gekozen router in het huidige netwerk als Verbonden verschijnen.

De SmartThings-app installeren

• Download en installeer de SmartThings-app van de app store (Google Play Store, Apple App Store, of Samsung Galaxy Apps).
  • Gebruik het trefwoord "SmartThings” om de app te vinden.

Uw Samsung-account instellen

• Voordat je de SmartThings-app kunt gebruiken, moet je je aanmelden bij een Samsung-account.
  • Om een Samsung-account in te stellen, kun je de aanwijzingen volgen die in de SmartThings-app worden gegeven.
  • Of, als je een Samsung smartphone hebt, kun je je Samsung account toevoegen in de instellingen-app van je smartphone. Daarna wordt je automatisch aangemeld bij je Samsung-account.

Opmerking:

• Alle functies zijn beschikbaar via een wifi-verbinding. Om de SmartThings-app en -functies te kunnen gebruiken, moet de mobiele telefoon daarom worden aangesloten op een wifi-router voordat de instellingen worden gewijzigd.
  • Zorg ervoor dat zowel het toestel als de smartphone op dezelfde router zijn aangesloten.
  • De naam van de router (SSID) wordt ingesteld in het Engels, symbolen en cijfers (speciale tekens worden niet ondersteund).
  • Een 2.4 GHz verbinding beschikbaar bij aansluiting van een Jet Bot op het wifi-netwerk.
  • Er moeten ten minste 3 wifi-netwerk-antennes worden weergegeven.

Zorg ervoor dat je Jet Bot en Wi-Fi-router zijn ingeschakeld voordat je begint. Verbind vervolgens je smartphone met het wifi-netwerk en open de SmartThings-app.

Start de SmartThings-app

Open de SmartThings-app Open de SmartThings-app

Stap 1. Start de SmartThings-app en open

Tik op "Toestel toevoegen". Tik op "Toestel toevoegen".

Stap 2. Ga naar Apparaatcategorie en tik op Apparaat toevoegen.

Selecteer robotstofzuiger Selecteer robotstofzuiger

Stap 3. Selecteer Robotstofzuiger.

5Tik op Samsung. 5Tik op Samsung.

Stap 4. Kies Samsung.

Selecteer Samsung Jet Bot Selecteer Samsung Jet Bot

Stap 5. Selecteer Samsung Jet Bot.

7Tik op de start-knop 7Tik op de start-knop

Stap 6. Tik op start.

Druk en houd de Oplaad-knop ingedrukt Druk en houd de Oplaad-knop ingedrukt

Stap 7. Houd de Oplaadknop op het display van het Jet Bot hoofdtoestel langer dan 3 seconden ingedrukt, totdat je een pieptoon hoort.

smartphone die verbinding maakt met Jet Bot smartphone die verbinding maakt met Jet Bot

Stap 8. Vervolgens maakt je smartphone verbinding met Jet Bot.

Opmerking: Het kan enige tijd duren voordat het apparaat verbinding heeft met wifi.

Volgende stappen, afhankelijk van het besturingssysteem van de smartphone

Hier is de stap-voor-stap handleiding voor het verbinden van je Jet Bot met de SmartThings app. Kies het besturingssysteem van je smartphone en ga verder.

Selecteer wifi Selecteer wifi

Stap 9. Nadat Jet Bot een pieptoon laat horen, voer je de wifi-informatie in.

Jet Bot is geregistreerd op Samsung account Jet Bot is geregistreerd op Samsung account

Stap 10. Wacht tot de Jet Bot is geregistreerd bij je Samsung-account.

Stel de naam van de Jet Bot in. Stel de naam van de Jet Bot in.

Stap 11. Stel de naam van Jet Bot in en tik op Klaar.

verificatie-instellingen ter bescherming verificatie-instellingen ter bescherming

Stap 12. Er zullen pop-ups verschijnen voor twee-staps-verificatie-instellingen om je Samsung-account te beschermen. Je kunt de verificatie nu instellen of later. De registratie is voltooid.

Opmerking: Jet Bot heeft een huisbewakingsfunctie via de camera, dus er wordt tweestapsbeveiliging geboden bij verbinding met de SmartThings-app.

ga naar Instellingen ga naar Instellingen

Stap 9. Nadat Jet Bot een pieptoon laat horen, controleer je het scherm en ga je naar Instellingen om verbinding te maken met de wifi.

Voer het wachtwoord in Voer het wachtwoord in

Stap 10. Voer het wachtwoord 1111122222 in (vijf 1-en en vijf 2-en) en tik op Aanmelden.

voer je wifi-netwerkinformatie in voer je wifi-netwerkinformatie in

Stap 11. Zodra het apparaat is verbonden met het wifi-netwerk, start je de SmartThings-app opnieuw.

Voer het wachtwoord in Voer het wachtwoord in

Stap 12. Voer je wifi-gegevens in zodat de twee apparaten verbinding kunnen maken. Tik daarna op Volgende.

Stel de naam van de Jet Bot in. Stel de naam van de Jet Bot in.

Stap 13. Stel de naam van Jet Bot in en tik op Klaar.

jet bot geregistreerd op Samsung account jet bot geregistreerd op Samsung account

Stap 14. Wacht tot de Jet Bot is geregistreerd bij je Samsung-account.

stel de verificatie in stel de verificatie in

Stap 15. Er zullen pop-ups verschijnen voor twee-staps-verificatie-instellingen om je Samsung-account te beschermen. Je kunt de verificatie nu instellen of later.

De registratie is voltooid. De registratie is voltooid.

Stap 16. De registratie is voltooid.

Opmerking: Jet Bot heeft een huisbewakingsfunctie via de camera, dus er wordt tweestapsbeveiliging geboden bij verbinding met de SmartThings-app.

De manier om verschillende functies te gebruiken via de SmartThings-app

Kom meer te weten over hoe je de Jet Bot functies volledig kunt gebruiken met de SmartThings app via de 'Hoe kan ik mijn Jet Bot gebruiken met SmartThings'

Opmerking:

• Beschikbare technologieën en functies kunnen per land, serviceprovider, netwerkomgeving of product verschillen.
  • Voordat je de app verbinding uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie.
  • De afbeeldingen op het mobiele scherm van deze inhoud kunnen verschillen, afhankelijk van het model toestel dat jij hebt.