Hoe maak ik verbinding met SmartThings op mijn oven?

SmartThings is een functie waarmee slimme huishoudelijke apparaten en Internet of Things (IoT) apparaten met een smartphone gemakkelijk kunnen worden bediend en beheerd. Van buitenaf kun je de status van verschillende apparaten, zoals slimme apparaten, huishoudelijke apparaten, tv's, luidsprekers, enz. die op de dienst zijn geregistreerd, controleren en bedienen. Het is een next-generation platformdienst die de producten van Samsung zal verenigen als een open-sourceplatform dat niet alleen onze producten maar ook andere IoT's kan verbinden.

Smartthing in life.

Stap 1. Controle van de vereisten voor aansluiting

Zorg dat er aan de volgende vereisten is voldaan voordat je je smartphone verbindt met je oven:

Android

iOS (iPhone)

Besturingssysteem

Android 6.0 of hoger

iOS 10.0 of hoger

Type apparaat

Smartphone, Tablet

iPhone 6 of hoger, iPad

Geheugen

2 GB of meer

2 GB of meer

Ondersteuning resolutie

1280*720(HD)

1920*1080(FHD)

2560*1440(WQHD)

1334*750

1920*1080

App preload criteria

2 GB geheugen of meer

Bluetooth profiel 4.0 of hoger

Terminal geschikt voor wifi-mirroring

2 GB geheugen of meer

Bluetooth profiel 4.0 of hoger

Terminal geschikt voor wifi-mirroring

Stap 2. Je smartphone verbinden met het wifi-netwerk

• Op je smartphone: Tik op instellingen → verbinding → wifi→ selecteer een router om verbinding mee te maken (voer wachtwoord in bij het instellen van beveiliging).
  • Als de verbinding correct is, wordt de geselecteerde router in het huidige netwerk bevestigd als “verbonden”.

Let op:

• De naam van de router (SSID) wordt ingesteld in het Engels, symbolen en cijfers (speciale tekens worden niet ondersteund).
  • 2.4 GHz verbinding beschikbaar bij aansluiting van een oven op het wifi-netwerk.
  • Er moeten ten minste 3 wifi-netwerkontvangstantennes worden weergegeven.
  • Wanneer je je huishoudelijke apparaat met SmartThings op je smartphone aansluit, moet je ervoor zorgen dat beide apparaten op dezelfde router zijn aangesloten.

Stap 3. De SmartThings-app installeren

• Download en installeer de SmartThings-app van Google Play Store, Apple App Store, of Samsung Galaxy Apps.
  • Gebruik het trefwoord "SmartThings” om de app te vinden.

Stap 4. Een Samsung-account instellen

• Voordat je de SmartThings-app kunt gebruiken, moet je je aanmelden bij een Samsung-account.
  • Om een Samsung-account in te stellen, kun je de aanwijzingen volgen die in de SmartThings-app worden gegeven.
  • Of, als je een Samsung smartphone hebt, kun je je Samsung account toevoegen in de instellingen-app van je smartphone. Daarna wordt je automatisch aangemeld bij je Samsung-account.

Stap 5. Je smartphone verbinden met de oven

1. Zorg er eerst voor dat je oven en wifi-router op de stroom zijn aangesloten.

2. Start de SmartThings-app Tik op de plusknop en selecteer[Apparaat toevoegen] in de startweergave.

Selecteer apparaat toevoegen in home view.

3. Selecteer achtereenvolgens[Oven] en[Oven (LCD)].

Select air oven en kameroven (lcd).

4. Druk op de [Start] knop.

5. Selecteerde de locatie en kamer voor de oven.

Kies je voorkeurlocatie en kamer.

6. Ga op uw ovenscherm naar[Instellingen] en selecteer[Easy Connectuin] -[Verbinden].

Druk op verbinden.

7. Voer je wifi-gegevens in om het toestel met het wifi-netwerk te verbinden.

Voer de wifi-informatie in.

8. Wacht tot de oven is geregistreerd bij je Samsung-account.

9. De registratie is voltooid. Stel de naam van de oven in.

De registratie is voltooid.

6. Tik vervolgens op Volgende op het onderste scherm.

Tik op de volgende-toets.

7. Open op je iPhone de app Instellingen en ga naar wifi om verbinding te maken met de netwerknaam die begint met oven.

Het wachtwoord is 1111122222. ("1" 5 keer en "2" 5 keer).

Maak verbinding met het wifi netwerk met wachtwoord.

8. Zodra het apparaat is verbonden met het wifi-netwerk, start je de SmartThings-app opnieuw. Voer je wifi-gegevens in om het toestel met het wifi-netwerk te verbinden en tik op Volgende. De wifi-informatie wordt naar het oven gestuurd.

Voer wifi-informatie in.

9. Wacht tot de oven is geregistreerd bij je Samsung-account.

10. De registratie is voltooid. Stel de naam van de oven in.

De registratie is voltooid.

Let op:

• Alle functies en stapbeschrijvingen met betrekking tot de SmartThings-app verschillen afhankelijk van de softwareversie.
  • Bij het gebruik van mobiele gegevens kunnen kosten ontstaan, afhankelijk van de downloads en de draadloze communicatie tussen apparaten.
  • Beschikbare technologieën en functies kunnen per land, serviceprovider, netwerkomgeving of product verschillen.