De nieuwe en verbeterde functies van Galaxy Z Flip3 5G

De Galaxy Z Flip3 5G is 's werelds eerste waterbestendige opvouwbare smartphone met een adaptieve vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz display en verbeterde hoogdynamische stereoluidsprekers. Je hoeft dus ontstemd te raken als iemand water op je telefoon morst terwijl je met een vriend in een café staat te praten. Ontdek de nieuwe en verbeterde functies van je Galaxy Z Flip3 5G.

Voordat je de onderstaande aanbevelingen uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie. Volg om de software van je mobiele apparaat bij te werken, de volgende stappen:

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software update.

Stap 2. Tik op Downloaden en installeren.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

IPX8 waterbestendigheid voor je Galaxy Z Flip3 5G

Tot nu toe was er geen opvouwbare telefoon die waterbestendig was. De Galaxy Z Flip3 5G heeft een waterbestendigheidsclassificatie van IPX8 en kan tot 1,5 meter zoet water gedurende 30 minuten worden ondergedompeld. Je moet echter heel voorzichtig zijn om de waterbestendigheid van je telefoon te behouden.

Galaxy Z Flip3 5G nieuwe functie waterbestendigheid.

Zorg ervoor dat je deze tips zorgvuldig opvolgt om mogelijke schade te voorkomen.

• Dompel het apparaat niet onder in zoet water dieper dan 1,5 en niet langer dan 30 minuten.
    Als je het toestel onderdompelt in een andere vloeistof dan zoet water, zoals zout water, geïoniseerd water of alcoholische dranken, zal er sneller vloeistof in het toestel komen en kan het toestel beschadigd raken.
  • Stel het apparaat niet bloot aan water dat met kracht beweegt.
  • Galaxy Z Flip3 5G is niet stofbestendig. Daarom kan blootstelling aan een andere vloeistof dan zoet water of aan kleine deeltjes (vreemde stoffen) schade aan het toestel veroorzaken, zoals krassen of deuken op het scherm. Het wordt aanbevolen het toestel niet te gebruiken in een omgeving waar veel vreemde stoffen zoals stof, water en vocht aanwezig zijn.
  • Als het toestel is blootgesteld aan zoet water, droog het dan grondig af met een schone, zachte doek. Als het toestel wordt blootgesteld aan andere vloeistoffen, zoals zout water, zwembadwater, zeepwater, olie, parfum, zonnebrandcrème, handreiniger of chemische producten zoals cosmetica, spoel het dan af met schoon water en droog het grondig af met een schone, zachte doek. Als je deze instructies niet opvolgt, kunnen de prestaties en het uiterlijk van het toestel nadelig worden beïnvloed.
Waterbestendig.
  • Als het toestel in water is ondergedompeld of de microfoon of luidspreker nat is, is het mogelijk dat het geluid tijdens een gesprek niet duidelijk hoorbaar is. Nadat je het toestel met een droge doek hebt afgeveegd, droog je het grondig af alvorens het te gebruiken.
  • Het aanraakscherm en andere functies werken mogelijk niet goed als het toestel in water wordt gebruikt.
  • Als het toestel valt of een stoot krijgt, kunnen de waterbestendige eigenschappen van het toestel beschadigd raken.

Let op: IPX8 is gebaseerd op tests in een gecontroleerde omgeving en gecertificeerd als waterbestendig in specifieke situaties en omstandigheden. (onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten) Ondanks deze classificatie is het in bepaalde situaties toch mogelijk dat uw toestel beschadigd raakt.

Ervaar een intelligenter opvouwbaar display

Vergeleken met het 60 Hz beeldscherm van de vorige Galaxy Z Flip, is het beeldscherm van de Galaxy Z Flip3 5G een enorme sprong voorwaarts met een adaptieve vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. De Galaxy Z Flip3 5G maakt soepeler scrollen en schermovergangen mogelijk met minder nabeelden en de automatische optimalisatie van de vernieuwingsfrequentie op basis van de inhoud voor minimaal batterijverbruik zorgt voor een langere gebruikstijd.

Galaxy Z Flip3 5G nieuwe functie amoled.

Je kan kiezen voor een Standaard of Adaptieve vernieuwingsfrequentie. Als je kiest voor de adaptieve verversingssnelheid, kan je soepelere animaties en scrollen krijgen door de verversingssnelheid van je scherm automatisch aan te passen tot 120 Hz. Volg de onderstaande stappen om de adaptieve vernieuwingsfrequentie te selecteren.

Stap 1. Open Instellingen, en tik op Scherm.

Stap 2. Tik “Vloeiende bewegingen|”.

Stap 3. Selecteer Adaptieve vernieuwingsfrequentie.

Galaxy Z Flip3 5G nieuwe functie adaptief stap.

Geniet van realistisch geluid met Dolby Atmos

Nu beschikt de Galaxy Z Flip3 5G over Dolby Atmos, dat zorgt voor surround sound met stereoluidsprekers. Dankzij de High-Dynamic Stereo Speakers van de verbeterde Galaxy Z Flip3 5G kan je genieten van een rijker en luider geluid. Voor de vorige Galaxy Z Flip was een oortelefoon nodig om Dolby Atmos te kunnen gebruiken, maar de Galaxy Z Flip3 5G ondersteunt Dolby Atmos zelfs zonder aangesloten oortelefoon.

Om Dolby Atmos in te schakelen, volg je de onderstaande stappen:

Stap 1. Open Instellingen en tik op geluiden en trillen.

Stap 2. Tik op Geluidskwaliteit en effecten.

Stap 3. Tik op de schakelaar om Dolby Atmos mogelijk te maken.

Galaxy Z Flip3 5G nieuwe functie Dolby Atmos.

Let op:

• De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat.
  • Als het toestel met je handen wordt bedekt terwijl het is opgevouwen, kunnen radiogolven worden verstoord, met als gevolg dat Bluetooth, Wi-Fi en andere netwerken geen soepele verbindingen hebben.

Hoe gebruik je de Samsung Members-app?

Als je problemen ondervindt met je Samsung mobiel, tablet of wearables, kun je ons een vraag sturen in de Samsung Members-app. Meer informatie over het verzenden van een foutenrapport.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor smartphones.