Hoe de functie Emergency SOS (SOS-alarm) uitschakelen

Galaxy apparaten met OneUI 5.0 of hoger hebben een SOS-alarm (Emergency SOS functie) waarmee gebruikers een noodoproep kunnen doen door de knop opzij 5 keer in te drukken. Gebruiker kunnen deze functie uitschakelen om onbedoelde oproepen te voorkomen.

Weergave van een persoon die een SOS-oproep doet met een Galaxy apparaat.

Hoe schakelt u de automatische SOS-noodoproep uit?

Weergave van instellingenicoon. Weergave van instellingenicoon.

Stap 1. Instellingen openen.

Weergave veiligheid en noodsituaties onder instellingen. Weergave veiligheid en noodsituaties onder instellingen.

Stap 2. Tik op “Veiligheid en noodsituaties”.

Weergave Instellingen SOS noodgeval. Weergave Instellingen SOS noodgeval.

Stap 3. Tik op “SOS noodgeval”.

Weergave van SOS noodgeval met tuimelschakelaar. Weergave van SOS noodgeval met tuimelschakelaar.

Stap 4. Tik op de tuimelschakelaar om de SOS noodgeval in of uit te schakelen.