Hoe gebruik ik Smart Switch om gegevens over te zetten via USB kabel?

Heb je Android versie 4.3 of hoger op je oude toestel? Dan kun je Smart Switch gebruiken om je gegevens over te dragen naar je nieuwe toestel

USB-ConnectorGegevens overdragen via een USB-connector
Je kunt het vorige apparaat aansluiten op je nieuwe toestel met de USB-connector en een USB-kabel om snel en eenvoudig gegevens over te dragen zonder een app te hoeven installeren op het vorige apparaat.

1. Steek de USB-connector in de multifunctionele aansluiting van uw apparaat.

2. Sluit je apparaat en het vorige apparaat aan met de USB-kabel.

Gegevens overzetten
3. Als het pop-upvenster voor appselectie verschijnt, tikt je op Smart Switch → START.
je apparaat herkent het vorige apparaat en een lijst met gegevens die je kunt overdragen, wordt weergegeven.

4.Geef op je oude toestel aan welke data je wil overzetten naar het nieuwe toestel en druk op Verzenden. Kies op je nieuwe toestel voor Ontvangen.

5.Wanneer alle gegevens zijn overgezet, tik je op Voltooien.Je krijgt nu een melding dat de overdracht is voltooid. Sluit de app op beide toestellen af door op Sluiten te tikken.

Let op:
-Verwijder de USB-kabel of USB-connector van het apparaat niet tijdens de overdracht van bestanden. Hierdoor kunnen gegevens verloren gaan of kan het apparaat worden beschadigd.
-Als je gegevens overdraagt met de USB-connector gaat de batterij van het apparaat sneller leeg. Zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen voordat je gegevens overdraagt. Als de batterij bijna leeg is, wordt de gegevensoverdracht mogelijk onderbroken.

-Lukt het niet om je bestanden over te zetten? Probeer Smart Switch ook eens draadloos.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.