Watervergrendelings-modus op de Watch4 | Samsung NL

Activeer de Watervergrendelings-modus op de Galaxy Watch4 voordat je gaat zwemmen of trainen in water. Ontdek hoe je deze functie in- en uitschakelt in de onderstaande video.

Hoe gebruik je de Watervergrendelings-modus op de Galaxy Watch4 Hoe gebruik je de Watervergrendelings-modus op de Galaxy Watch4

Activeer de Watervergrendelings-modus

Twee manieren om het te doen

1.      Snelle instellingen-scherm

• Veeg omlaag op je horlogescherm
  • Tik op het Watervergrendelings-modus-pictogram

2.      Via Instellingen

• Tik op Instellingen
  • Geavanceerde functies
  • Schakel Watervergrendeling in

Inschakelen van Watervergrendeling zal niet meer mogelijk zijn

• Aanraakscherm

Deactiveer de Watervergrendelings-modus

Druk en houd de Start-knop ingedrukt

Het horloge zal geluiden maken om water uit de luidspreker te blazen

Schud het horloge om eventueel water van de druksensor te verwijderen

SAMSUNG