Hoe kan ik applicaties downloaden uit de Google Play Store?

Apps installeer op je mobiele telefoon of tablet vanuit de Google Play Store.

Apps downloaden
1. Ga naar ‘Home’-scherm en klik rechts onderin op ‘Apps’ (Bij tablets staat dit icoontje rechts bovenin)
2. Selecteer in dit overzicht de ‘Play Store’
3. Type vervolgens bovenin de app die je zoekt
4. Klik in de zoekresultaten de app die je wilt downloaden en installeren
5. Klik rechts bovenin op ‘Installeren’, lees de voorwaarden en ga akkoord door te klikken op ‘Accepteren’. De app wordt nu geïnstalleerd op je toestel.

Apps overzetten
Als je een nieuw Android toestel hebt gekocht en je wilt alle gedownloade apps van je vorige Android toestel overzetten naar je nieuwe, kun je dit eenvoudig doen via de Google Play Store. Dit geldt voor zowel gratis als gekochte apps.

Om de apps over te zetten naar een nieuwe telefoon, volg je de volgende stappen.
1. Open de Google Play Store app op je nieuwe telefoon.
2. Druk links bovenin op de drie horizontale streepjes en klik ‘Mijn apps’. Navigeer naar rechts (alle)..
3. Open vervolgens de apps die je wilt overzetten naar je nieuwe toestel.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Ontvang exclusieve Galaxy-apps met Samsung-account

Open een Samsung-account en er gaat een wereld van exclusieve galaxy-apps, gemaakt voor Samsung, voor u open.

Begin met een Samsung-account
Galaxy Apps

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur