Hoe werkt de Facebook app op mijn telefoon? | Samsung NL

Facebook

Facebook is een sociaal netwerk dat vrienden, collega's, studiegenoten en kennissen met elkaar in contact brengt.

Via de accountinstellingen op je toestel stel je een Facebook account in, zodat je met je telefoon toegang hebt tot Facebook.

Facebook dowloaden

Wil je Facebook gebruiken op je telefoon, download en installeer dan eerst de Facebook app uit de Google Play Store.

Facebook instellen op je telefoon
1. Ga vanuit het startscherm naar ‘Apps’ → ‘Instellingen’ → ‘Accounts en synchronisatie’.
2. Tik op ‘Account toevoegen’ en selecteer ‘Facebook’.
3. Ga akkoord met de voorwaarden om door te gaan.
4. Tik op de pijl naast ‘Selecteer uw land’ en selecteer je land.
5. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en tik op ‘Inloggen’ om je account in te stellen. Nu ben je klaar om Facebook te gebruiken op je telefoon.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.