Watch Active2: Bluetooth-koptelefoon koppelen| Samsung

Sluit een Bluetooth-koptelefoon aan op je smart horloge en luister naar je favoriete muziek, ongeacht de omstandigheden. Geniet onderweg van muziek met je Galaxy Watch Active2.

Sluit een Bluetooth-koptelefoon aan op je horloge

Sluit de Bluetooth-koptelefoon eenvoudig aan, luister naar muziek en voor een telefoongesprek. We leggen je uit hoe:

Stap 1. Ga naar Instellingen op je horloge.

Stap 2. Swipe naar en tik op Verbindingen > Bluetooth.

Stap 3. Zet Bluetooth aan door middel van de schakelaar en controleer of de koptelefoon in de koppelmodus staat.

Stap 4. Tik op Bluetooth audio en selecteer de gewenste Bluetooth-koptelefoon.

Je kunt Bluetooth audio aanpassen met behulp van het Instellingen-icoon naast de Bluetooth-koptelefoon voor:

• Ontkoppelen
  • Telefonische audio
  • Media audio

Je kunt je Bluetooth-koptelefoon ook koppelen met behulp van het Quick Panel op je horloge.

Stap 1. Swipe naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm.

Stap 2. Swipe de rand of swipe naar links of rechts op het scherm om naar de volgende of vorige quick panel te gaan.

Hoe het snel paneel te vinden

Stap 3. Tap op het Koptelefoon-icoon.

Stap 4. De Bluetooth-functie is geactiveerd en de lijst met beschikbare Bluetooth-koptelefoons wordt doorzocht.

Als de vorige gebruikte Bluetooth beschikbaar is, wordt deze automatisch verbonden.

Let op: Audio-uitgang voor telefoongesprekken naar de Bluetooth-koptelefoon is alleen beschikbaar op LTE-horlogemodellen. Als de schakelaar voor telefoonaudio en media-audio is uitgeschakeld, hoor je geen output op de Bluetooth-koptelefoon en kan deze ontkoppeld worden van het horloge.

Je kunt twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd koppelen en je koptelefoon zal intuïtief schakelen tussen de apparaten. Als een andere Bluetooth-apparaat je Galaxy-horloge niet kan vinden, bekijk dan onderstaande tips voordat je contact opneemt met een Samsung Service Center.

• Zorg dat de draadloze Bluetooth-functie is geactiveerd op je Galaxy Watch Active2.
  • Reset je Galaxy Watch Active2 en probeer opnieuw.
  • Zorg dat je Galaxy Watch Active2 en het andere Bluetooth-apparaat binnen de Bluetooth-verbindingsstraal (10 m) zijn.

De afstand kan afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden

Controleer onderstaande punten als er geen Bluetooth-verbinding op je Galaxy Watch Active2 tot stand wordt gebracht en het mobiele toestel wordt ontkoppeld.

• Zorg dat de Bluetooth-functie op beide apparaten is geactiveerd.
  • Zorg dat er geen obstakels tussen de apparaten zijn, zoals muren of elektrische apparaten.
  • Zorg dat de nieuwste versie van de Galaxy Wearable-app is geïnstalleerd op het mobiele toestel.

Update de Galaxy Wearable-app naar de nieuwste versie, indien nodig.

• Zorg dat je Galaxy Watch Active2 en het andere Bluetooth-apparaat binnen de Bluetooth-verbindingsstraal (10 m) zijn.

De afstand kan afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.

• Start beide apparaten opnieuw op en open de Galaxy Wearable-app opnieuw op het mobiele apparaat.

Let op: De screenshots en het menu van het apparaat kan verschillen per toestelmodel en softwareversie.