Hoe krijg ik WhatsApp Messenger op mijn Samsung Galaxy apparaat?

Let op: Deze uitleg geldt alleen voor apparaten met een simkaart.

Volg de volgende stappen om de WhatsApp Messenger app te downloaden op je Samsung Galaxy apparaat.

Download WhatsApp Messenger

1 Ga vanuit het startscherm naar de 'Google Play Store'.
hoe-krijg-ik-whatsapp-messenger-op-mijn-samsung-galaxy-apparaat
2 Type 'WhatsApp' in de zoekfunctie van Google Play Store. WhatsApp Messenger komt nu in beeld.
hoe-krijg-ik-whatsapp-messenger-op-mijn-samsung-galaxy-apparaat
3 Selecteer 'WhatsApp Messenger'.
hoe-krijg-ik-whatsapp-messenger-op-mijn-samsung-galaxy-apparaat
4 Tik op 'Installeren'.
hoe-krijg-ik-whatsapp-messenger-op-mijn-samsung-galaxy-apparaat
5 Accepteer de voorwaarden.
hoe-krijg-ik-whatsapp-messenger-op-mijn-samsung-galaxy-apparaat
6 Kies 'Open' zodra de applicatie klaar is met installeren en WhatsApp Messenger wordt gestart. Volg nu de instructies op het scherm.
hoe-krijg-ik-whatsapp-messenger-op-mijn-samsung-galaxy-apparaat
hoe-krijg-ik-whatsapp-messenger-op-mijn-samsung-galaxy-apparaat

Let op: Als je problemen ondervindt met een applicatie, raden wij aan om contact op te nemen met de ontwikkelaar.