Hoe update ik mijn Galaxy Buds-software?

Je Galaxy Buds up-to-date houden is de beste manier om ervoor te zorgen dat je elke dag het meeste uit je Buds haalt. Hier lees je hoe je de software van je Galaxy Buds kunt controleren en bijwerken om ervoor te zorgen dat je Buds altijd up-to-date zijn.

Beeld van het Galaxy Wearable software-update scherm.

Hoe update je Galaxy Buds-software

Om de software van je Galaxy Buds bij te werken, moet je eerst de Galaxy Wearable-app op je smartphone downloaden aan de hand van de volgende stappen:

• Open de Galaxy Store of Play Store en tik op het pictogram Zoeken . Zoek en selecteer Galaxy Wearable en tik vervolgens op het pictogram Installeren (pijltje omlaag) naast de app. Zodra de installatie is voltooid, tikt u op het pictogram Afspelen om de app te openen.

Volg deze stappen om de software van je Galaxy Buds bij te werken voor de nieuwste functies:

Weergave van het startscherm met de optie "Galaxy Wearable" gemarkeerd. Weergave van het startscherm met de optie "Galaxy Wearable" gemarkeerd.

Stap 1. Open je "Galaxy wearable" app.

Weergave van een Galaxy Wearable-scherm met het menupictogram gemarkeerd. Weergave van een Galaxy Wearable-scherm met het menupictogram gemarkeerd.

Stap 2. Als de Galaxy Buds zijn verbonden, tik je op “Instellingen voor oortjes”.

Weergave van het scherm "Instellingen voor oortjes" met de optie "Over oortjes" gemarkeerd. Weergave van het scherm "Instellingen voor oortjes" met de optie "Over oortjes" gemarkeerd.

Stap 3. Selecteer onderaan het menu "Softwareupdate voor oortjes".

Stap 4. In het scherm "Softwareupdate voor oordopjes" kun je kiezen tussen "Downloaden en installeren", "Automatisch downloaden via wifi" of "Laatste update".

Let op: Afhankelijk van het model, het netwerk en de versie-informatie die u gebruikt, is het mogelijk dat het menu 'Softwareupdate oortjes' niet verschijnt.