Hoe verwijder ik een vingerafdruk uit mijn geregistreerde vingerafdrukken?

De vingerafdruk scanner van de Galaxy S5 zit in de ‘home-knop’ van het apparaat. Dit is de middelste knop, onderop het apparaat.

Met de vingerafdruk scanner van de Galaxy S5 kun je je toestel vergrendelen, de privé-stand in- en uitschakelen, het Samsung Account verifiëren en Paypal betalingen verifiëren.

Meer uitleg over het registreren van je vingerafdruk op je toestel.

Vingerafdruk verwijderen
1. Ga naar het startscherm en tik op 'Apps' → 'Instellingen' → 'Vingerscanner'.
2. Tik vervolgens op ‘Vingerafdrukbeheer’.
3. Tik op de menu knop rechts bovenin het scherm.

fingerprint1

4. Tik op ‘Selecteren’.

Vingerafdruk2

5. Tik op de vingerafdruk die je wilt verwijderen.

Vingerafdruk

6. Tik vervolgens op het prullenbak icoontje rechts bovenin het scherm.

De geregistreerde vingerafdruk is nu verwijderd. Als het toestel vergrendeld was met de vingerafdruk scanner en je hebt alle geregistreerde vingerafdrukken gewist, wordt de schermbeveiliging automatisch gewijzigd naar ‘vegen’.

vingerafdruk

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. We helpen je graag persoonlijk verder.

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur