Samsung smartwatch trilt niet

Als het horloge niet trilt wanneer dat zou moeten, zorg dan dat de modus Alleen horloge is uitgeschakeld en controleer de triloptie voor waarschuwingen en meldingen over het verbreken van de Bluetooth-verbinding. Blijft het probleem echter bestaan, controleer dan het horloge op fysieke schade.

smartwatch

Let op: Beschikbare functies, menu-opties en instellingen kunnen per horloge en softwareversie verschillen.

Om de modus Alleen horloge uit te schakelen, houd je de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt. Het logoscherm van het horloge verschijnt. De modus Alleen horloge wordt uitgeschakeld en alle andere functies kunnen nu worden gebruikt.

Let op: Beschikbare functies, menu-opties en instellingen kunnen per horloge en softwareversie verschillen.

1 Ga naar Instellingen

Veeg op het beginscherm van het horloge naar boven en navigeer naar Instellingen en open deze. Je kunt ook vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden vegen om het paneel Snelle instellingen te openen, en vervolgens op het pictogram Instellingen tikken.

2 Schakel waarschuwingen in

Tik op Verbindingen en tik vervolgens op Meldingen voor verbinding verbreken. Kies de gewenste optie.

Lijst van instellingen voor verbindingswaarschuwingen

Let op: Als je horloge geen geluid maakt of trilt, heb je misschien per ongeluk de geluidsinstellingen uitgeschakeld.

1 Ga naar Instellingen

Veeg op het beginscherm van het horloge naar boven en navigeer naar Instellingen en open deze. Je kunt ook vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden vegen om het paneel Snelle instellingen te openen, en vervolgens op het pictogram Instellingen tikken.

2 Schakel Trillen met geluid in

Veeg naar en tik op Geluiden en trillen, en tik vervolgens op Geluidstand. Zorg ervoor dat het is ingesteld op Geluid, en tik dan op de schakelaar naast Trillen met geluid.